Darkman 65 Napisano Maj 23, 2007 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O ovoj temi je dosta vec pisano, mene zanima kako sada stanje stoji. Naime hteo bih da zanovim svoju staru "NOLAN" kacigu sa novom... Znaci zanima me vas savet, pare-muzika... Naravno, kao i svi, za male pare bih voleo super varijantu... Zanima me optimalna varijanta za naked motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan O ovoj temi je dosta vec pisano' date=' [/quote'] skoro pa previše... moj predlog HJC ZF9, cena 13000 dinara, ja nisam nešto iskusan ali kažu za te pare definitino best buy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan O ovoj temi je dosta vec pisano' date=' [/quote'] skoro pa previše... moj predlog HJC ZF9, cena 13000 dinara, ja nisam nešto iskusan ali kažu za te pare definitino best buy. Ja potpisujem, i time je sve otprilike receno. Moze lock :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan O ovoj temi je dosta vec pisano' date=' [/quote'] skoro pa previše... moj predlog HJC ZF9, cena 13000 dinara, ja nisam nešto iskusan ali kažu za te pare definitino best buy. Evo i mog potpisa kao vlasika iste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 23, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za naked motor - integralna kaciga :wink: E sad, sto se tice modela, prvo reci budzet koji ti je na raspolaganju a onda mi nastupamo sa modelima iz te cjenovne klase :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo oko 100 evrova, nisam ljubitelj kacige i uglavnom je ne nosim... Nije za hvalu ali nijedan pad nisam imao sa kacigom, oko tri ozbiljnija pada i to sve bez kaciga i glavu nisam ni takao, doduse brzine pri padovim su bile do 100 km/h (posto po gradu i ne mogu i necu brze...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li poseduje neko ili je imao priliku da vidi kacige marke ZPF ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 24, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Recimo oko 100 evrova' date=' nisam ljubitelj kacige i uglavnom je ne nosim...Nije za hvalu ali nijedan pad nisam imao sa kacigom, oko tri ozbiljnija pada i to sve bez kaciga i glavu nisam ni takao, doduse brzine pri padovim su bile do 100 km/h (posto po gradu i ne mogu i necu brze...)[/quote'] :shock: Èovek hoda, saplete se, udari glavom u iviènjak, i nastrada. Brzina ljudskog hoda je oko 4 km/h Darkmane, možda èetvrti put ne budeš te sreæe.. Mislim da ti život vredi više od 100 EUR. Ili grešim.. :roll: Ne treba se igrati sa glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam ljubitelj kacige i uglavnom je ne nosim...Nije za hvalu ali nijedan pad nisam imao sa kacigom' date=' oko tri ozbiljnija pada i to sve bez kaciga i glavu nisam ni takao, ...[/quote'] Ne znam koliko godina imash ali svakako nisi svestan koliko si srece imao. Ono shto tebi ostaje pre gledanja kacige,jeste da prelistash podforum pod nazivom Crna Hronika,pa razmislish josh jednom o svojim rechima i postupima. Uzzivati u vozznji=Uzzivati u zzivotu! :wink: Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 24, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan nisam ljubitelj kacige i uglavnom je ne nosim...Nije za hvalu ali nijedan pad nisam imao sa kacigom' date=' oko tri ozbiljnija pada i to sve bez kaciga i glavu nisam ni takao, doduse brzine pri padovim su bile do 100 km/h [/quote'] A kako reshish problem,recimo muwa na oko 100 km/h ? Nemoj pogreshno da nas shwatish .. ali motor bez kacige .. kao kad bi npr. izashao na teren da igram basket,a pri tom ne poneo loptu .. Kritike su upucene iskljuchiwo iz najbolje namere ... http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=7228 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zato i jesam ovde jer smatram ovaj forum pozitivnim... Sa time i vase komentare... Imam 34 godine i posle 20 godina aktivnih godina na motoru ne volim kacigu... Slazem se sa svima i sve sto su napisali. Ne bih voleo da dodjem u situaciju da mi zivot zavisi od kacige i to pomislim svaki put kada sedam na motor! Kacigu hocu da pocnem da nosim iskljucivo zbog sina da bih njemu dao primer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Muve resim naocarima za sunce, nego sam pre vise leta imao problem sa bubom takozvanom kokicom, kada me je nanisanila maltene posred cela sa oko 100 km/h umalo nisam pao sa motora, a i cvoruga je ostala... Pamet u glavu, kacigu na glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...