banconi 243 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Dekl zavaren i sređen, treba ofarbati u crno. Da li je mat sprej dovoljan za uradi-sam varijantu, ili mi treba još nešto? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan osmirglaj lepo,odmasti i predji sa njim,mada generalno ti sprejevi nisu previse postojani,ali posluzice i svakako je najjeftinije resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 9, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi pre farbanja naneti prajmer za aluminijum, mada ja sam farbao jednu deknu bez prajmera i evo vec 2god drzi nije spala farba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan samo gledaj da je otporan na benzin i sl.da se nebi skinulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chundra 3 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd, Visnjica Motocikl: Yamaha XT 600 47N Prijavi odgovor kao problematičan Jel ista prica vazi i za kocione cilindre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...