Guliver 810 Napisano Maj 20, 2007 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj motor treba da nabavim bendiks za alnaser, kilometar sajlu i jos kojekakve dijelove. Zna li neko gdje (u BiH, Srbiji) to moze da se uradi, a i kakva su iskustva sa Apriliama Tuareg Wind 350/600 ccm? P.S. motor je '91 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloswind 12 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Studenica Motocikl: aprilia tuareg 350 wind Prijavi odgovor kao problematičan za te delove u Srbiji ti ne mogu pomoci, imas opciju da odes na neki sajt o prodaji u italiji ali ipak kupujes macku u dzaku... Jedino ako imas prijatelja tamo.... Ja vec tri godine vozim tuarega 350 wind 93, njemu nista nije falilo i ako je presao verovatno oko 90000km , dosta a ;D .Samo potrebno je zameniti stvari koje se vremenom habaju i propadnu , kao filter i gumene delove, motor ima snage dovoljno i ne trosi puno, ipak je to rotax . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 600 vec trecu godinu,pre toga 350...Pitaj sta te zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloswind 12 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Studenica Motocikl: aprilia tuareg 350 wind Prijavi odgovor kao problematičan meni za tuarega 350 wind treba prednji disk, (260mm)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
risina 7 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko za ovaj model de mogu da nabavim zupcasti kais Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...