Danko 184 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako krenu džukele, skaèi na tenak i bežimo Mada, mogli bi sad za vikend jednu kraæu rutu do Kosmaja, èisto da izvidimo teren, a, šta kažete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ovaj vikend da malo sredim suzanu. Treba da ocistim slavinu za gorivo, filter za vazduh, namestim lanac na odgovarajucu zateznu silu, podesim cinculator, drndumojlu... da do kopaonika dodjem bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pricam o mogucnosti da nas neki seljak juri bokericom po njivi' date=' lako je tebi sa tim tenkom. Ili da puste neke besne dzukele, a ja u novoj jakni i pantalonama![/quote'] Ne plašim se ja bokerice koliko me brine položajka! Mada' date=' mogli bi sad za vikend jednu kraæu rutu do Kosmaja, èisto da izvidimo teren, a, šta kažete?[/quote'] Danas stavljam nove gume i sreðujem neke sitnice po motoru, a sutra sam svakako za turu do Kosmaja! Taman da probam T63! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 26, 2007 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ideju, nesvakidasnje u svakom slucaju. Ja sam odvozao nesto slicno, 160km makadama po kucajskim planinama prosle godine. Ne pomisljajte da mozete da stignete do Kopaonika prvi dan, meni je ova tura od 160km trajala od 10-21h, s' tim sto nije bilo zurbe i bila je pauza od 1h za rucak u planinarskom domu. Ako mislite da uzivate u voznji i prirodi, vasa tura je bar 2 dana, a ako cete da se trkate, onda ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja i predlažem sutra jednu 'probnu' turu do Kosmaja i nazad... Da krenemo oko 10-11 ujutru, i da se vratimo nazad za BG oko 6 popodne.. Ja idem u svakom sluèaju, a ko želi da mi se pridruži može da mi se javi na 065-551-5551 (ili ovde na forumu u toku veèeri), pa da se dogovorimo gde se nalazimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas stavljam nove gume i sreðujem neke sitnice po motoru' date=' a sutra sam svakako za turu do Kosmaja! Taman da probam T63! :wink:[/quote'] T63? Jel ti to stavljas gume na neki ruski tenk?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Nista od mene za sutra. Danas zamenio gume, lanac i lancanike, sve ocistio, proverio, podmazao... Napravio jedan krug i guma mi se izduvala. U ponedeljak moram da vidim u cemu je problem. Popizdeo sam! :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 27, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije bitno kolko nam treba do kopa. Ako smo se precenili pa ne budemo mogli da dodjemo donde do veceri, odmorimo pola sata pa nazad na put i pravac BG. Bar znamo sta sledeci put da ocekujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi se vraæali? Ja bi prespavao negde usput pa produžio u svakom sluèaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako smo se precenili pa ne budemo mogli da dodjemo donde do veceri' date=' odmorimo pola sata pa nazad na put i pravac BG.[/quote'] :?: :?: :bos: =; [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 28, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Što bi se vraæali? Ja bi prespavao negde usput pa produžio u svakom sluèaju... Znaci obavezno poneti vrecu za spavanje i kilo bonzite. Cak mi ovo zvuci i kao primamljivije da se prespava u sumi pa sutradan na kop, pa na kopu malo zuj-zuj pa ondak kuci. Hebes spavanje na krajnjem odredistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ti ja tu opremu za spavanje pod vedrim nebom... A i vremenska prognoza nam ne ide baš na ruku za to... Opcija je da naðemo koji planinarski domovi postoje usput, pa tamo prenoæimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 28, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel postoje? Ja ne poznajem taj deo. a i ovi na prognozi rekose da je sinoc bilo nevreme, a danas grmljavina i padavine :shock: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno postoje, raspitaæu se u PSD Avala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ima bar neka brvnara.... A zecovi i ostalo? Ako neko ima cev (i dozvolu), neka ponese :sesirko: :bunny: :food: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 29, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi to sa cevkom bilo nezgodno... pobili bi se ko zercovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da rezimiramo, i potvrdimo ko sve ide: Danko + još trojica SpaVe Majstor_kvarisa Shesti Cope Èeh Hitman MISIRAC To mu ukupno doðe 11 motora, što ako budu išli svi, æe biti jako interesantno Garminov GPS donosi moj drugar, ja æu poneti komplet karata 1:50000, tako da smo opremljeni što st tièe toga. Ja sada pavim nekoliko predloga kuda bi mogli da idemo, mada generalno bi to ostavio da odluèujemo na licu mesta, kad vidimo kako izgleda koji put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bik poveo fotografa u vidu Pece, mislim da necemo veliki zastoj praviti, ipak da i ja na DR-u imam neki hendikep pored svih ovih autobusa sto idu . Da li je potrebno pisati spisak obaveznih stvari za poneti? Mada bilo bi pametno da svako stavi po par stavki, nikad ne znas sta mozes da zaboravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ništa protiv fotografa.. Nosicu i ja digitalni aparat, a iza mene ce verovatno biti neko, pa ce biti dosta fotki i bez da se zaustavljamo.. Ja sam se upravo vratio iz Baba... Dobra vest je što sam do tamo stigao relativno brzo - za nekih pola sata možda... Loša vest je što su one vojne karte toliko zastarele, da je "obican kolski put" ustvari asfaltiran, a ovi "lošiji kolski put" skoro pa nijedan ne postoji... Jako teško cemo se snaci samo sa njima, tako da cu ja ipak sve to ucitati u GPS, i to ce nam biti primarna navigacija... A evo šta æu ja nositi sa sobom: - Komplet za krpljenje guma + kompresor - Osnovni alat (šrafcigeri, kluèevi i sl.) - 20 metara konopca - Sajla za vuèu - Komplet za prvu pomoæ + osnovni lekovi - Garderoba + liène stvari - Novac i dokumenti - Garmin GPS - UKT/UHF Ruènu radio stanicu - Komplat karata - Baterijska lampa - Fotoaparat, punjaè za aparat i mobilni - Užina, voda - Kabanica - Lovaèki nož - Manja sekira - Kompas - Guz papir - Ašov na rasklapanje (onaj izviðaèki, ako naðem) - Kantica sa gorivom (možda) Ovo je što mi pada na pamet da bi moglo zatrebati, pogotovo konopac, sajla i sekira... To je nešto što mi treba i bukvalno kad krenem na Avalu posle kiše a kamoli na neku dužu offroad relaciju... Ako se setim još neèega, dopuniæu listu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan :shock: a gde mi to sve da stavimo, tebe bas i nije briga, ti mozes prikolicu da povuces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, sigurno nam neæe trebati 10 sekira i 200 metara konopa Generalno, ja imam dosta mesta da tovarim i napred i pozadi, pa mogu da ponesem sve što bi nam trebalo usput... A vi na motorima... Pa šta znam, nešto malo garderobe, kabanicu, pare i vozi miško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja cu da nosim svoj sprej za gume, patike, rezervne carape, majcu, sorc, osnovni alat koji mi je svejedno pod sedistem, visenamenski nozic, tablicu slanine domace, i naravno nigde bez rolne guz-papira. A ako ne namestim regler, nosim i fenjer u slucaju da nas uhvati mrak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan i naravno nigde bez rolne guz-papira Au... Šta ja propustih da dodam na listu... Možda i najbitniju stvar Ja æu takoðe u garderobi nositi rezervnu obuæu, krenuæu u èizmama, ali æu poneti i patike, èisto ako budemo spavali negde, da imam nešto suvo da obujem... Domaæa slaninica, lebac i luk se podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pa za hleb nema mesta, a salaticu ce mo vec negde usput da navatamo. Sto se puteva tice, verujem ja da cemo naci vec neku kaljugu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...