Neo 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bolec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Momci, U fazi sam kupovine YAMAHE Viraga od 125kubika. Pa me interesuje na sta bih trebao da obratim paznju pri kupovini tog motora!!?? Sve sto je vezano za mehaniku ili za sasiju eventualno za elektroniku sve u svemu sva vasa iskustva ce mi dobro doci!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jedan moj ortak ima problema sa lezajevima, to bi trbao da pogledas...mada to je japanac, nema kod njih kvarova cesto kao kod italijana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bolec Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi reci koji lezaljevi!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lezajevi u volanu,vec dva puta mu riknuli...ali ne znam gde se tacno to nalazi...inace ima jedan moj drugi ortak na prodaju virago 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan lepo pocetno motorce mada dodaj par evra i uzmi 250cc ... pa mozes i na skupove ... samo pazi kao si visok oce da zeza. Neko pomenu anlaser mada kod modela od 500+ cc ... uglavnom za male pare lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor i proveren. Odrzavanje jednostavno i jeftino. Ekonomican. Ne uzimaj ofucane i zardjale primerke. To ti je signal da je bas zapusten i da u njega nije ulagano ni pare. Pogledaj lanac i lancanik. Proveri da ne vuce u koju stranu. Auspuh ako je rdjav i truo bezi od njega jer je pregazio ko zna koliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi 0 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: blizu Sombora... Prijavi odgovor kao problematičan Mene moj dobro sluzi, slabo se razumijem u mehaniku...prethodni vlasnik pazio ga i mazio i zbilja je sacuvan. Medjutim-ipak mi je preslab: ja bih nesto JACE. Izvukao sam i 110 na sat, ali je to ipak BUKA. Hocu da mi mirno krstari, stoga moram nesto jace nabaviti. Sto da kazem-dobar je, kao bombon sladak, bas za pocetnika kao sto sam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 20, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao jednu i sta da ti kazem nije me fascinirala.Dosta vibracija i slabo ide zato bi ti preporucio da uzmes bar 250 nije neka razlika u ceni registracije,a verovatno ni u potrosnji.Inace izgled i izrada po meni za peticu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Maj 20, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja imam na prodaju 535 97 godiste. Mozes da vidis slike u licnoj galeriji. Mani se 125 kuba.Smara. ajd pa javi.Cena je 4000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADO 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: BERANE MNE Prijavi odgovor kao problematičan lezajevi u volanu' date='vec dva puta mu riknuli...ali ne znam gde se tacno to nalazi...inace ima jedan moj drugi ortak na prodaju virago 125 [/quote']koliko znas li i moze slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bolec Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Kupih ja motor!!!!!!! Pa ovako bi hteo da se zahvallim svima onima koji su mi pomogli na bilio koji nacin oko kupovine motora! Hteo bi da vidim dali postoji neki dobar servis eventualno prodavnica rezervnih delova koju mi mozete preporuciti! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. sta je palo za slobodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa Virago 125, valjda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bolec Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Yamaha Virago 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...