Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBR 600F

Recommended Posts

• I N S T R U K T O R, 1217 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Ako vec ovde, dosta cesto, oglasavas prodaju nekog od motora, udostoji i nas ovde male, jadne i bezvezne nekom slikom i informacijom a ne postavljanjem linka ka "polovnim automobilima".

Sto nisi pokusao da kod nas postavis slike a da tamo kod njih postavis link ka nama ?

Nas duze znas . :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro

Nemoj tako,nije mi bila namera da bilo kaga potcenjujem ali je upload slika na njihovom sajtu daleko laksi i brzi proces a sa klasicnim uploadom i postavljanjem slika ovde uglavnom nesto zbrkam a pored toga imam u obzir one koji imaju slabiji protok tako da brze mogu da vide slike direktno na oglasu. :takoje:

• U prolazu, 37 postova

ekstra ti je makina, koliko su te izasle ove prepravke i gde si ih radio,svidja mi se ideja. da li je isto to izvodljivo sa cbr-kom f2 1992

Na to pitanje nemam odgovor posto je motor tako doso kod mene i stvarno neznam kolko je kostalo prepakivanje u F4.

• Drug član, 1430 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Ovaj motor je pre 2-3 meseca, cini mi se, bio na aukciji na Limundu. Cena mu je bila oko 800e-900e ako se dobro secam, ipak je jedistven i zapamti se lako. Jesam li u pravu?

• Podržavam 1

• U prolazu, 37 postova

Pa ...vidis, nisi u pravu, ovaj motor je bio u vlasnistvu mog druga zadnjih godinu dana i nije imao nameru da ga prodaje, pogotovu ne za te pare koje pominjes.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 122 postova

Nije sramota pogledajte registracije i uporedite valjda nisu takvi likovi i tablice da menjaju da bi ih stavljali

na dva razlicita oglasa a i lonci na ova dva motora nisu isti,mot6or je strava ispao u oba slucaja.

POZ

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

bogami, ovo je stvarno posao za skubi duu-a! :aha::lol:

mada koliko ja razumem, motor je na licitiaciji na limundu...tako da može da ima bilo koju cenu tamo..i 1000 evra i 2000 evra..to je poenta licitacije... al to što nije hteo da kaže da je isti motor...to je već :lud:

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

ja bih rekao da je ovo isti motor.cak su i lonci isti samo sto na limundu ima dodat prohromsku oblogu....mada cak i da je sti,nikakav problem,cena na limundu i pocinje od manje pa dokle stigne...mozda i predje 1500

• U prolazu, 37 postova

Pa ...vidis, nisi u pravu, ovaj motor je bio u vlasnistvu mog druga zadnjih godinu dana i nije imao nameru da ga prodaje, pogotovu ne za te pare koje pominjes.

STVARNO MI NIJE JASNO OKO CEGA DIZETE FAMU, MOTOR JESTE TAJ SA LIMUNDA A POCETNA CENA NE ZNACI I PRODAJNA, MOTOR JE BIO NA LIMUNDU DOK JE BIO KOD PRETHODNOG VLASNIKA A TO NISAM ZNAO, JA SAM SAMO REKO DA NIJE COVEK U PRAVU DA SE _PRODAVAO_ ZA 800-900E,INACE PROHROMSKA OBLOGA I SAM LONAC JE PRERADJEN KOD MENE I JA SAM IMAO UDELA U SREDJIVANJU MOTORA TAKO DA JA I SAMO JA IMAM PRAVO DA ODREDIM CENU A KOJA JE CENA BILA JUCE BAS ME ZABOLE.

MOLIM ADMINE DA IZBRISU NEPOTREBNO IZ OGLASA I DA ZAKLJUCAJU ISTI, SAV INFO NA PM POSTO SE OVDE UVEK NADJU PODRIVACI I OBARACI CENA I KAO KUPCI ME NE INTERESUJU SAVRSENO.

TOLKO OD MENE ,POZDRAV SVIM NORMALNIM LJUDIMA...

• Podržavam 3

• pustolov :), 98 postova
  • Motocikl: XT 660 R

pa problem je sto si rekao da motor nije sa limunda,pa si rekao da je kod tvog druga godinu dana a motor je promenio vlasnika pre mesec dana....

mislim da nije fer tvoje laganje,sta ima veze i da si ga kupio za 100 evra na limundu ako si kasnije ulagao pa je zato skuplji ili hoces da zaradis (ako nadjes kupca ko ce da da toliko para to je tvoja stvar)...nije u redu laganje,reci kako jeste....

kako sad da potencijalni kupac veruje u ispravnost tog motora?

• Podržavam 3

• U prolazu, 37 postova

Da, kako da veruje kad je ovde vecini jezik brzi od mozga, napljuvaste mi po oglasu samo tako a razloga nigde, motor NIJE menjao vlasnike sem mene u zadnjih godinu dana, oglas na limundu je dao moj drug to jest prethodni vlasnik a ja sam motor uzeo od njega i kostao me 50e ali sam ja drcan i hocu da zaradim 1450e,eto vam ako tako hocete. Inace nije ovo prvi oglas na koji nasrcete i pljujete. :stabre:

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Da, kako da veruje kad je ovde vecini jezik brzi od mozga, napljuvaste mi po oglasu samo tako a razloga nigde,:stabre:

pa i sam vidis da ima ovde ljudi koji iz dosade kenjaju a nemaju nameru(a ni kintu) da uopste pazare motore.Admini ne reaguju  kao po obicaju,,,,,Trebao si lepo da zakljucas oglas ostavis samo  mobilni ili da ti se jave na pp.Mislim postalo je jezivo na forumu kako pojedinci pametuju oko oglas re cena prevelika te ov0  te ono......sramota.Svacije pravo je da stavi cenu  koju hoce i da ceni svoj motor koliko zeli pa tako i ti tvoj, zakljucaj lepo temu i trazi od admina da obrisu postove a dali je cist ili ne?? to buduci kupac sa tobom neka rascicava a ne forumasi ovde da pametuju .Advokatske kancelarije su u poznate a ovo je moto forum rubrika OGLASI  :(

• Podržavam 3

• U prolazu, 37 postova

Bas na te sam mislio, likove koji sve ali bas sve znaju, pa zbog takvih a ima ih dosta ,info na PM ili 066/220-330.

MOLIM ADMINE JOS JEDNOM DA OBRISU SVE NEPOTREBNO IZ OGLASA. :care:

• Podržavam 2

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja