AreOut 8 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo koga da opljackam :? http://www.moto.it/provemoto/prova5639.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan opljackaj samog sebe dizanjem kredita od 20 000 i kupuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ahahah to jedino ti kredit da mi sredis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo koga da opljackam :? Sparca :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Auh kako ima dobar zvuk. A tek kako ga pegla onaj lik na u-tube!! Respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Samo koga da opljackam :? Sparca :twisted: hahahahah e bash odlichni ste !!! dodjite da vas castim cevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uffff....so na ranu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan shta yo , cevapi il motor??? :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 18, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi se cini da je BMW sa kompletnom gamom bar 10 godina ispred ostalih, cak i ispred Honde Prosto se ne zna sta je bolje, R1200GS, K1200R, ... Nije to samo pogledati motocikl spolja, tu je sva sila inovacija koje ce drugi imati tek za onih 10 godina (i tada ce se busati u grudi sa tim): elektro instalacija, komande, vesanje, menjac&motor, kocnice. Evo, cak i viziri. Ako nekad odem na neki moto skup, nece biti zbog piva i ostalog. Ponecu stolicu na rasklapanje, naci cu nekog R1200GS Adventure i sedecu ceo dan ispred njega, buljeci u svaki detalj, dok mi se svaki sraf ne ureze u pamcenje i ne dosadi mi. Onda cu moci bar jednom u zivotu da izgovorim recenicu: "E, dosadio mi ovaj R1200GS..." Ne znam hocu li dovoljno dugo ziveti da sacekam da neki polovan dodje u moj platezni opseg. Ali, ako i ne dodje, srecan sam sa ovim sto imam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: BEMBARA JE BEMBARA!!!!!!! Da li oni prave neki enduro 125ccm!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prave oni male motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne prave oni male motore... Prave prave.... Ima i od 125ccm ÈAK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 18, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne prave oni male motore... Prave prave.... Ima i od 125ccm ÈAK!!! Mislis na ovo? http://www.moto-station.com/uploads/159_normal.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na ovo?http://www.moto-station.com/uploads/159_normal.jpg Naravno! I to je-bemve :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na ovo?http://www.moto-station.com/uploads/159_normal.jpg Naravno! I to je-bemve :wink: e,taj se vise ne proizvodi :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nemaju neki enduro 125 :cry: :cry: :cry: ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nemaju neki enduro 125 :cry: :cry: :cry: ??? koliko ja znam,nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ne prave oni male motore... Prave prave.... Ima i od 125ccm ÈAK!!! Mislis na ovo? http://www.moto-station.com/uploads/159_normal.jpg kao što reče sasa umag ne prizvodi se više, čak su i pravo na ime (C1) prodali Citroenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh da ti je bem-ve i ostalo sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh da ti je bem-ve i ostalo sve... Ccccc [-X [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...