Pablo 1965 Napisano Maj 16, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana krecu (ili su vec krenuli) Ewan i Charlie ka Africi. Ocekujte krajem godine novu avanturu na DVD-jevima http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2007/May/may-1-to-may-6/may0407longwaydown/?&R=EPI-90987 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW has confirmed it supplied two standard R1200GS Adventures to the globetrotters two weeks ago. nista nisu naucili od prethodnog puta. opet sleperima u njivu :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan BMW has confirmed it supplied two standard R1200GS Adventures to the globetrotters two weeks ago. nista nisu naucili od prethodnog puta. opet sleperima u njivu :roll: Verovatno su jos uvek ljuti na KTM sto ih je ispalio prvi put a i ovo mi lici najvise na reklamu za BMW, naglasise da idu ljudi na put sa poptuno standardnim verzijama GSa, bez ikakvih modifikacija... Bez obzira na sve, verujem da ce biti vrhunska produkcija i zanimljivo za gledati... jedva cekam!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 16, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Caaaaooooo.... Dobri su im ovi leopard i zebra Adventure-i. Gasho, tvoj je totalno out. Moras da ga ogrnes u neki tigar fazon A tu je i Claudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sto su dobre aplikacije zebre i leoparda... Ekstra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto su dobre aplikacije zebre i leoparda... Ekstra! Ti tamo gde si krenuo, moras svoj motor da maskiras u nekog medjeda. Mozemo da izvrsimo prepad na neku Karicevu gajbu, siguran sam da ima one "odrani medved sa razjapljenim celjustima" tepihe, pa da ogrnemo afrikanca. Koma ne mora nista, on lici i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su prelepi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Sto su dobre aplikacije zebre i leoparda... Ekstra! Ti tamo gde si krenuo' date=' moras svoj motor da maskiras u nekog medjeda. Mozemo da izvrsimo prepad na neku Karicevu gajbu, siguran sam da ima one "odrani medved sa razjapljenim celjustima" tepihe, pa da ogrnemo afrikanca. Koma ne mora nista, on lici i ovako [/quote'] moracemo vakcinisat te sibirske medjede da im Koma ne prenese bjesnilo a ovim Long Way Down je lako zaebavat se sa sponzorima/ekipom/itd itd.. no, neka im je srecno, bice to dobar dokumentarac definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam danas na tv explorer kad su bili u kazahstanu. odlicno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ne volim ja ovo , vishe cijenim daneta komu, djuru, chalu gasha, i sve dobre momke sa ovih prostora foruma i sl, koji sa znae vec kakavim uslovima uspijevaju opet svudje da idu i vide neshto i naprave pritom extra putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuu alll suuu lepi ,ko lutke.. ja u zivotu cenim svakog ko nesto proba da uradi ,imalo to na kraju uspeha ili ne ,ali ako covek ulozi neki trud onda treba ceniti to .. .mislim da bi mi svi voleli da mozemo tako da putujemo ,zaradimo od toga ...ali posto je situacija takva kakva je ,treba se boriti u onome sto imas...snimice super serijal,bice lepo gledati i sigurno im nece biti lako sve to da prodju ...i prosli put su se namucili ali su ostvarili svoj cilj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ne volim ja ovo ' date=' vishe cijenim daneta komu, djuru, chalu gasha, [/quote'] De turi ovog nesretnika djuru sa nama u isti kos... Mislim nije u redu da nas vredjas toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
linza 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan ne volim ja ovo ' date=' vishe cijenim daneta komu, djuru, chalu gasha, i sve dobre momke sa ovih prostora foruma i sl, koji sa znae vec kakavim uslovima uspijevaju opet svudje da idu i vide neshto i naprave pritom extra putopis[/quote'] Uopce se ne radi jel njihov put tezak ko nas ili ne vec da smine vrhunski video materijal koji mi mozemo gledati. Bi oni kurac snimili da nemaju pratecu ekipu. Zivio Claudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Realno sa takvom pratecom ekipom i Djura bi mogao to da provoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Realno sa takvom pratecom ekipom i Djura bi mogao to da provoza. Djuro, ajmo do Capetown-a za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
linza 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Realno sa takvom pratecom ekipom i Djura bi mogao to da provoza. Ma kurac, vozili bi ukrug tjednima :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Realno sa takvom pratecom ekipom i Djura bi mogao to da provoza. Ma k***c' date=' vozili bi ukrug tjednima :twisted:[/quote'] Ma ne brini, Djura tera samo pravo! Ne skrece taj nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo Pudla iskopao jos neku sliku....da, da...to je taj rad... :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo Pudla iskopao jos neku sliku....da' date=' da...to je taj rad... :cry: :cry: [/quote'] Evo ti još jedna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Faaaaaaaak meeeeeee!!! Kako su leeeeeepiiiiiiiiiiii, jebote!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Realno sa takvom pratecom ekipom i Djura bi mogao to da provoza. Djuro' date=' ajmo do Capetown-a za vikend [/quote'] e ako je sledeceg vikenda hocu i ja da idem, tad sam slobodan a i uzecu caletovu Super Teneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo Pudla iskopao jos neku sliku....da' date=' da...to je taj rad... :cry: :cry: [/quote'] Evo ti još jedna. :jecaj: OK, napravi sada pauzu koji dan...samo da se malo saberem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...