hellena 60 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No.1 No.2 No.3 No.4 No.5 No.6 No.7 To su sve fotografije za ovaj krug glasanja. Odaberite najbolju i komentarišite! Hvala svima koji su učestvovali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Četvorka do koske. Najbolji odgovor na temu. Pola fotki ( ako ne i sve ostale) nemaju veze sa temom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije se neizradjuju u periodu za prijavljivanje i to se jasno vidi na fotografiji br.5.Ideja autora je bila da prikaze motocikl i njegovog ponosnog vlasnika,kasnije je tu uocen drugi motocikl(u momentu snimanja nezanimljiv i bez paznje isecen na pola)koji je kontrast ovom u prvom planu.Steta,takmicenje je sjajno mesto za vezbanje fotografije,vremena je uvek dosta za izradu fotki i zadaci su uvek novi. Ja sam glasao za trojku tu bi se rado okupao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 25, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan al je radio photoshop @ broj 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Novembar 27, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan "ја воооолим црррнооо белееееее, поносно кажем свимааааа, вооолимм то слааавно иииимеее и дивим се само њимаааа..." добро није баш тако, ал' ми готивна песма 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 27, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljubav prema klubu, ne moze da prestane, dok zivim klicacu njemu, VOLIM TE PARTIZANE! :sampion: Bilo je jace od mene, a tebi Maxo jedan plusic sto si me raspevao... P.S. Glasao sam navijacki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan No.6 jedina sa kompozicijom ! ja bih jos malo pojacao kontrast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan četvorka Kada da očekujemo novu temu? Da se i ja na vreme priklučim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan četvorka Kada da očekujemo novu temu? Da se i ja na vreme priklučim. Možemo da zaključimo ovo glasanje. Čestitam pobedniku! Sledeća tema je...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala, tema za novi krug je "POGLED". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 6, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije se neizradjuju u periodu za prijavljivanje i to se jasno vidi na fotografiji br.5.Ideja autora je bila da prikaze motocikl i njegovog ponosnog vlasnika,kasnije je tu uocen drugi motocikl(u momentu snimanja nezanimljiv i bez paznje isecen na pola)koji je kontrast ovom u prvom planu.Steta,takmicenje je sjajno mesto za vezbanje fotografije,vremena je uvek dosta za izradu fotki i zadaci su uvek novi. Ja sam glasao za trojku tu bi se rado okupao. Fotka bila je okinuta 27. aprila, na blagosiljanju motora u Novi Štifti kod Ribnice, znači pre konkursa "kontrast" i izabrana kao najrelevantnija iz moje kolekcije. Što se tiče komentara ben10, u potpunosti se slažem. Samo bih ga u buduće molio, da se uzdrži sličnih primedba pre završetka glasanja u samoj temi, jer avtomatski bacaju negativnu konotaciju na dotičnu fotografiju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 6, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ok da javnost sazna cija je koja fotografija,moja je pod rednim brojem 2,a pobedniku cesitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 6, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je br 1 . Sa utakmice Partizan - Braga... Iskreno nisam se uopshte trudila neshto, zadnjih par takmichenja shaljem Heleni fotke chisto da ima da popuni takmichenje chime, jer svi znamo da je bilo malo fotki ranije... Raduje me shto opet sve vishe ljudi ima zelju da uchestvuje u ovim takmichenjima...cu se potrudim ubuduce Chestitam pobedniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije se neizradjuju u periodu za prijavljivanje i to se jasno vidi na fotografiji br.5.Ideja autora je bila da prikaze motocikl i njegovog ponosnog vlasnika,kasnije je tu uocen drugi motocikl(u momentu snimanja nezanimljiv i bez paznje isecen na pola)koji je kontrast ovom u prvom planu.Steta,takmicenje je sjajno mesto za vezbanje fotografije,vremena je uvek dosta za izradu fotki i zadaci su uvek novi. Ja sam glasao za trojku tu bi se rado okupao. Fotka bila je okinuta 27. aprila, na blagosiljanju motora u Novi Štifti kod Ribnice, znači pre konkursa "kontrast" i izabrana kao najrelevantnija iz moje kolekcije. Što se tiče komentara ben10, u potpunosti se slažem. Samo bih ga u buduće molio, da se uzdrži sličnih primedba pre završetka glasanja u samoj temi, jer avtomatski bacaju negativnu konotaciju na dotičnu fotografiju. U pravu si sto se tice moje kritike za vreme trajanja glasanja i ja se zbog toga izvinjavam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 6, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sutra kačim obaveštenje za novi krug glasanja. Čestitam još jednom i pozivam sve koji su već učestvovali ili glasali da pošalju svoje fotografije na novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 7, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 3 - je moja, Scheveningen Cestitam pobedniku :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...