toni46 0 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me zbog cega pusi yamaha fzr 600 plavi dim kad je odvrnes do crvenog??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam naslov i pomislim ko zna sta je u tekstu :) Plavi dim moze biti jedino od potrosnje ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo zbog losih gumica ventila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo zbog losih gumica ventila... pametno ili mozda uljne karike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nerazumem MUZICKI INSTRUMENT SE PUSI mora da je ,IZGOREO" !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Maj 15, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan Nerazumem MUZICKI INSTRUMENT SE PUSI mora da je ' date='IZGOREO" !!![/quote']ok znaci malo mi trosi ulje al sve je ok1 e jos me interesuje ujutro nece da upali ni naopako na alnaser a gurnem je ubali odmah .a kasnije kad je palim odmah upali na dugme nema kad zaverglat!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je akumulator? Možda nema snage za hladan start... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 15, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi malo jaci akumulator, znaci ako je 8 Ah uzmi od 9Ah, za 1 jaci i bolje ce ti trajati, ako nije do akumulatora ,proveri zice da se nesto nije otkacilo. Ako nije ni to moze biti da je alanser zakazao ili cak kontakti u bravi(ponekad pomaze sprej za kontakte). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Maj 15, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi malo jaci akumulator' date=' znaci ako je 8 Ah uzmi od 9Ah, za 1 jaci i bolje ce ti trajati, ako nije do akumulatora ,proveri zice da se nesto nije otkacilo. Ako nije ni to moze biti da je alanser zakazao ili cak kontakti u bravi(ponekad pomaze sprej za kontakte).[/quote']ma niste me svatili motor vergla al nece da upali on samo vergla i nece da sastavi .a ja ga gurnem niz brdo on upali i sve ok al kasnije oce na dugme nije nista uvez struje nesto je u karburacij. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...