chimpresco 0 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Kako se šteluje visina (ugao) "repa" na cbr900 sc28? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANCE 0 Napisano Maj 23, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan isto pitanje i od mene za gsx r 750 uljara 94 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da fotografise hvatiste amortizera, odmah cu odgovoriti! Kod mene na Suzi se umecu podloske na gornjem hvatistu amortizera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Kod Suzuki, ispod amortizera, imas 2kom “lim” (è 1530). Ako ovo izmenis za duzije, onda spustis zadnjicu, ako stavjas kracije, dizes. Samo obrati paznju na to, ako je lim bice 5mm duzije, to na zadnjicu negde 10cm!!! Kod Honde jos nisam video, ali i tamo slicno radi, samo sigurno da je od aluminiuma napravjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chimpresco 0 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene to ne izgleda tako, na prvi pogled deluje kao da se amortizer nigde ne naslanja na rep, nego na prednji deo rama i dole na deo rama koji ide oko zadnjeg tocka. Postovacu slike... Evo nasao sam u louisu , set za dizanje repa. http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10026300&typ_id=SC28 Da li to moze da se budzi da ne bacam 100E? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...