istankov 1043 Napisano Novembar 18, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je sklopom čudnih okolnosti ostao bez motora (fizički - jok, nema... u zemlju propao taj neki kome je poslat motor na reparaciju) za sanke. U pitanju je agregat Rotax 550ccm vazdušno hladjenje - Rotax, Type 552, za sanke Bombardier GTX 550 Ako imate ponudite. Pozdrav, Isidor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem,cekaj poslao mu motor i nestao??? Boze svasta,reci mi jel to see doo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 19, 2010 (promenjeno) Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bombardier, SkiDoo, verovatno, ogranak Rotaxa koji proizvodi motorne sanke. SeaDoo je isto to samo program za more (eto tako ispada istražujući istoriju rotaxa) Isti taj motor se nalazi i u nekom Seadoo. Detalje ne znam, samo znam da taj "552" motor, dvocilindrični dvotaktni, vazdušno hladjeni ide i u neke skutere za vodu. Da, poslao mu motor pre 2 godine i od tada čovek kome je poslat u zemlju propao. Detalje slanja ne znam, niti me interesuju, zamoljen sam da postavim oglas. Promenio Novembar 19, 2010 član istankov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan svasta sam radio al za vazdusaru u skuterima nisam cuo,al dobro evo ti broj telefona pa nazovite coveka,iz Futoga je inace i radi i skutere izmedju ostalog pa ga pitajte 021 893 474 i mob 0641127119 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 20, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide taj u skutere za vodu Nije problem da se sklopi (klip,cilindri...) ali je vatra skupo ostatak oko agregata (uljna umpa,paljenje...) Pitaj sa foruma Shilja f je nadimak, covek je ozbiljan majstor za seedoo,skidoo,bombardier...Jedan od najboljih na nasim prostorima ako ne i najbolji. Pitao sam ga za ceo agregat ali nema...kontaktiraj ga ako nadjes nekog lesa od agregata pa da ti napravi na novo.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da neide,alii mozda u neki Ruski vrlo lako moguce neki npr Ural ili Dnjepar il sl:D ,skuter od pola tone :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...