Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 31, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad pa kome treba... Dizajniram, kreiram, "prelamam", "editujem", pripremam za štampu sve vrste štampanog materijala... od teksta do ilustracije... skoro 20 godina iskustva od dnevnih novina preko knjiga do marketinških agencija. Većinu štampara poznajem lično od majstora do gazde! S druge strane, nešto malo više od 2000 milja skiperskog posla, po Jadranu i rekama. Ko poseduje čamac, brod, lađu a treba mu školovan skiper od održavanja do chartiranja, taj sam... letnju sezonu more a ostalim mesecima radim na dunavu i savi. Planiram otvaranje jedriličarskog kluba pa samim tim i školu jedrenja a svi donatorski, sponzorski predlozi su dobro došli. Za uzvrat nudim obuku, organizaciju rekreacije ili odmora na jedrilicama i jahtama za kompanije i pojedince! Uskoro i sajt o jedrenju. Zahtevi, ponude i informacije za početak na pp a onda i lični kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 28, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine prosirujem ponudu. Pored grafike, marketinga, plovidbe nudim i organizovanje svih vrsta dogadjaja od konferencijskog do zabavnog tipa. Profesionalna usluga je moja vrlina i ne bezim od odgovornosti bez obzira na vrstu posla. Sto ne mogu da uradim sam obavezujem se da preporucim najbolje saradnike. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...