zverinjak 403 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi smeta onaj Iron Maiden nalepnica.OK nalepnica ali mi je na tom mestu i u toj velicini malo, bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi smeta onaj Iron Maiden nalepnica.OK nalepnica ali mi je na tom mestu i u toj velicini malo, bez veze. ostala je od pre.. nisam hteo da je skidam farbao preko nje.. ima i sa druge strane.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican...!! Ne diraj Maidene!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan A zasto niko ne farba zadnje krilo u boji motora ? (ni kod mene nije ofarbano) fale nalepnice .. zadnji nosac kofera mi se svidja ... ja bih pljunuo 50e da neko napravi bruka sediste ... (prolepsao bi motor mnogo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A zasto niko ne farba zadnje krilo u boji motora ? (ni kod mene nije ofarbano) fale nalepnice .. zadnji nosac kofera mi se svidja ... ja bih pljunuo 50e da neko napravi bruka sediste ... (prolepsao bi motor mnogo) Peco ovo je MZ.. (nisko budzetni motor) (sediste jedino ostalo od kako sam kupio) Nosace kofera sam ja pravio(sekao i dodavao (od 3 dela)) a drugi su varili, da imam co2 aparat ih sta bi napravio.. (kod nosaca je bitna izdrzljivost testirani letos sa 55kg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je samo bih stavio originalnu presvlaku na sedište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je samo bih stavio originalnu presvlaku na sedište. e ja necu.. meni se ne svidja!! ja bi sediste od 251.. E sad izgleda kao MZ.. (slike su 1800x1500 i 1800x1200) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ne spominjite sedište nikako Ja sam jednom spomenuo da presvuče sedište i jedva izvukoh živu glavu Verovatno je Šumi emotivno vezan za to sedište, samo možemo da zamišljamo šta se sve dešavalo na njemu (mislim sedištu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi sta mislis o sedistu koje su stavljali na mz 500 sa rotaks masinom ima lepa slika u Vujinom izvestaju iz muzeja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sumi sta mislis o sedistu koje su stavljali na mz 500 sa rotaks masinom ima lepa slika u Vujinom izvestaju iz muzeja pa to isto kao od 251.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je Šumi emotivno vezan za to sedište, samo možemo da zamišljamo šta se sve dešavalo na njemu (mislim sedištu) eto Đenka sve zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto niko ne farba zadnje krilo u boji motora ? (ni kod mene nije ofarbano) Evo ,moje je u boji motora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ,moje je u boji motora: jeste ali kod tebe niklovani prednji blatobran.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi, boja je odlicna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ,moje je u boji motora: jeste ali kod tebe niklovani prednji blatobran.. Imam ja i prednji u boji posto sam niklovan nabavio kasnije.Fotografisacu pa ces videti, e.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 1, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo Šumi, vidi ofarbaj tu masku što pre Mada, ona je meni po defaultu ružna, a ako ne možeš bez nje, vidi da nabaviš samo onaj prozirni vizir, ovako nešto, http://www.giviusa.com/img/21143-r-196546/Universal-screens-A34D45.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Decembar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo Šumi, vidi ofarbaj tu masku što pre Mada, ona je meni po defaultu ružna, a ako ne možeš bez nje, vidi da nabaviš samo onaj prozirni vizir, ovako nešto, http://www.giviusa.c...eens-A34D45.jpg e bas to bi ja samo malo manje.. otom potom .. ima vremna vazno je da se vozim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, udri po gasu, voznja je najbitnija mada, od kada sam stavio visoki vetrobran ijos kakva pomagala, elegantno se vozim, evo udjoh u decembar na dva tocka.Juce sam se vozio i vratio sam se sa zaledjenim vetrobranom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi ti izgleda nespavas jos jedna stvar da stavis druge prasinare na vile a ne ove pravljene i bice bombona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sumi ti izgleda nespavas jos jedna stvar da stavis druge prasinare na vile a ne ove pravljene i bice bombona Dobra ideja, ali to cu kad budem menjo semenige.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes menjao semeringe obavezno na cizmama napravi kanal za seger koji nece dati semeringu da iskoci iz lezista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Seca se neko ovog?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 15, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan MZ skup u Kisacu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan MZ skup u Kisacu? da..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...