Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 786 postova

I sta sad koji moj cutite svi !!!!!!!

Kad neko izblati onako dobrog momka CUTITE a kad ja kazem mozda ne slanu salu al je sala onda napusavanje.

Toliko o tome kakvi smo...:lud:

Rade brate, jel' gledaš ti na sat? :lud:

Vreme je relativan pojam i kad je mogu reci prijatelj u pitanju nema ulogu tacnije nije prepreka da bi napisao kako je lose ono zvucalo

Nego da se nevracamo na staro.

NiJE FER VI DANAS PROLAZITE PREKO MOSTA A JA U DZIPU VAS POSMATRAM PA NEVERUJEM. Da li je moguce da sam bas danas radio inace bio sam zaduzen da predjete most bezbedno i kad ste ga presli morao sam da se vratim na adu da mucim oci onim slomljenim akvariumom i ribicama rasutim po adi. Njam njam

Ja stvarno ne znam kako bi MSC uopste postojao bez tebe.....potajno pazis da se ne izgubimo, da nas ne zaustavi policija, da bezbedno predjemo most...stvarno NE ZNAM kako je to islo dok se nisi pojavio ti....

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

I sta sad koji moj cutite svi !!!!!!!

Kad neko izblati onako dobrog momka CUTITE a kad ja kazem mozda ne slanu salu al je sala onda napusavanje.

Toliko o tome kakvi smo...:lud:

Rade brate, jel' gledaš ti na sat? :lud:

Vreme je relativan pojam i kad je mogu reci prijatelj u pitanju nema ulogu tacnije nije prepreka da bi napisao kako je lose ono zvucalo

Nego da se nevracamo na staro.

NiJE FER VI DANAS PROLAZITE PREKO MOSTA A JA U DZIPU VAS POSMATRAM PA NEVERUJEM. Da li je moguce da sam bas danas radio inace bio sam zaduzen da predjete most bezbedno i kad ste ga presli morao sam da se vratim na adu da mucim oci onim slomljenim akvariumom i ribicama rasutim po adi. Njam njam

Ja stvarno ne znam kako bi MSC uopste postojao bez tebe.....potajno pazis da se ne izgubimo, da nas ne zaustavi policija, da bezbedno predjemo most...stvarno NE ZNAM kako je to islo dok se nisi pojavio ti....

Sta sam ja napisao lose :zbunjen: i u cemu je tvoj problem, samo sam pomenuo drugarima kakav sam baksuz da bas taj dan radim!!!

uostalom sta je fora da ispadnes pametan ili da me isprozivas molim te objasni mi to... Posto ne razumem tvoj bezobrazni SARKAZAM

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

ja nemam predstavu sto su ovde ljudi postali tako nervozni i laki na obaracu :zbunjen::zbunjen: :zbunjen: ...

Predlažem nervoznima da malo zaobidju ovaj caffe i odu malu da produvaju svoje makine, vazi za SVE članove MAXXXXXXXXIIIIIII BANDE...

ako neko bude imao potrebu da ovaj post negativno komentarise moze slobodno na PP, ili neka vodi na PIVO pa nek mi objasni oči u oči :fajt2:, samo da se više ne nastavljamo ko neke NEPRCANE BABE

• Podržavam 9

Ja ne vidim ovde nikakvu prepirku niti prozivku....samo bi mogao malo da obratis paznju na to sta pises, kako zvuci i da se pojavis na nekoj voznji posto te 95 % ljudi iz msc-a ne zna , tako da ne znam ni sa kime se "dopisujem" a ne samo da sedis i pises po forumu....:zdravo:

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

Ajmo dečaci da glasamo...Svi predlozi i sugestije su dobrodošli (i :jee: i :P i :jok: i 1hmm.gif )

Bio danas do radnji sa moto opremom kupio neke gluposti i gledao sledeće stvarčice...Pa da vidimo da li leže ili jok (pretpostavljam da sam ovu prvu torbicu "turio" naopako :zvizduk: )

20130423_163727.jpg

20130423_163740.jpg

A evo i nindža kofernjače...46-ica u Shad verziji

20130423_164405.jpg

20130423_164426.jpg

a ima i ovo ali meni je to mnogoo veliko

20130423_165711.jpg

20130423_165856.jpg

Aj sad udrite :tras2:

• BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Мени овај кофер у односу на онај од суботе чучи до 00.Не знам мени су боље решење бочне торбе,а и добро му стоје0takoje.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Koferče mu je leglo k'o budali šamar :aha: . One prve torbe batali - nisu za njega. Ove druge mi se čine bolje ali ti je fotka dosta sitna pa ne vidim baš najbolje...

• BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Nije stvar samo u dve kacige. Čovek planira ozbiljna putovanja ove sezone (Hilandar, Alpi) i treba mu tovarnog prostora. Pogotovo što na Hilandar ide sa suvozačom pa torba pozadi na sedište otpada...

• BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

Uff, a meni baš ove druge nisu simpatične al uopšte, nekako mi nije to to....

Izgleda da volim sve sitno :zvizduk: (torbe, bivša žena)

Evo i malo većih slika ..

BF10099B-03F0-AC41-8DDE-99C3ED4F1F40_thumb.jpg

DC07E4BB-E910-3C46-838A-32C5F34CDE77_thumb.jpg

• BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Сва срећа па сам ситан1jezik.gif иначе би морао са јамахицом на Хиландар.Ове велике су барем мени одличне.Ал` опет ти одлучујеш наравно.Ја ћу само четкицу за зубе да понесем и то је то1nanana.gif.А имаш среће што позади седим а и ти волиш да возиш на зачељу колоне па остали неће имати проблема1lol.gif

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

кофер већ имаш купи бочне али не те јер му не стоје ...настави са потрагом !!!0takoje.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Pazi Djurice, meni ove bocne lepo izgledaju za razliku od onih prvih

• Zainteresovan, 581 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V

Ja bi uzeo i kofer za dve kacige i bocne torbe te vece bas su dobre.Od viska prostora glava ne boli nema veza sto sad ides sa Bracom sutra ces ici sa nekom ribicom a zenske kad pocnu da se pakuju njima nikad dosta mesta...plus sutra kad oces menjas uvek ces pre prodati stvari sa vecom zapreminom nego manjom.....e sad ako u tvoj postojeci kofer staju 2 kacige onda ok ako ne uzmi ovaj veci a tvoj na dobos...:takoje:.

• Podržavam 1

Veci kofer definitivno.....a bocne torbe?!....hm.....Mozda nesto na foru aleksantovih ili kao fabricke za bevkicu? Ove mekane su mi nekako bezveze...

• KBK, 400 postova
  • Motocikl: Silver Wing 600

Ja sam za kofer uvek! namena je visestruka, dok bocne landaraju bez nosaca torbi..... probao torbe na proslom motoru x9, i uopste nije sigurno....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja