papacito 1354 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan kupujem vile za hondu hornet 600. 2005god. moze i starije god. molio bih samo ozbiljne ponude ne neke cifre da me boli glava sve ponude na pp. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan neko mi je poslao poruku pre par dana u vezi vila za hornet bar predpostavljam da je u vezi njih ali nazalost nisam uspeo da je vidim a kako sada stvari stoje nista nemam u sanducetu ni jednu jedinu poruku molio bih onog koje poslao poruku da mi je ponovo prosledi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEBOJSAA3 1 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: sirig Prijavi odgovor kao problematičan imam od cbf 600 2004 neznam da li odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan imam od cbf 600 2004 neznam da li odgovaraju koja lova brate..naravno ako mi odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...