pegaso 28 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko na forumu ko remontuje amortizere (koji nisu za to predviđeni) ili možda znate nekog ko to radi?? nije mi problem da ga probušim i napunim nego mi otišo gornji semering i izlazi ulje pa to treba da se zameni. već sam jedan kupio i posle godinu ipo je otišo, doduše polovan, ali nov je 250 evra, mnogo za ovaj motor. pa ne bih više da kupujem pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan to i mene zanima ... jakooo , ali kad sam stavio temu pre mesec i po niko nishta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=285&Itemid=38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahah smesni su, :D :D pa de moz sarafom zatvoriti rupu ??? nema sanse,u najmanju ruku ce flisovati ulje jer je pritisak veliki :o :o :o,radi jedan stariji covek ovde uPalanci, puni te amortizere mogu broj nabaviti kome treba pa se cujte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=285&Itemid=38 Covek je pitao ko moze i semering da zameni, ovde se govori iskljucivo o punjenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan znam,ovaj i semering promeni i sve sto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan daleko mi to. jel ima možda neko ideju kako da se načatali to da ne curi ulje? ja sam razmišljao da zalepim neki semering odozgo, ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan pitajte bokilica,trebalo bi da on radi te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ostavite telefon od tog iz palanke , nije daleko ako shaljesh AKS-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitajte bokilica,trebalo bi da on radi te stvari. znam, valjda je video temu do sad, možda ga mrzi da se bakce sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje ovako, nisam siguran, ona tema punjenje nepunjivih je bila pre 2 godine, ko zna sta sad covek radi, možda ima još neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitajte coveka,nista ne kosta da se pita.Znam za BoboSport trebalo bi da su iz smedereva,ali oni rade amortizere za automobile i to kazu da ih tade dobro.E sad dal' bi se zezali sa amortizerom za motore to ne znam. Nije neka pamet da se sredi uljni amortizer,ima zajebancije,ali nije strasno.Otvori se na strugu,ocisti unutra,opere,vidi kakvi su ventili,napravi se druga karikica ako treba,napravi se drugi poklopac amortizera na navoj ili se zapertla ponovo,zavisi kako kome zgodno i to je to.Bitno da semering bude kvalitetan da ne propisa odmah.Mada moze dase desi i da odmah procuri ako je sipano vise ulja,ali posle toga prestane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djn125 5 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: ZX6R '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pod pitanje. Da li moze gasni da se reparira? Isto nije predvidjen za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jedino moze da se prepravi da bude uljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo meeeeee,jebiga u radionici sam ceo dan,ja samo uvece sednem za komp,aj videcu da nabavim broj od coveka pa ga zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kad stignesh , ima dana vishe nego kobasica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eo doso iz banje,sutra cu da gledam da nabavim broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 14, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: Servis amortizera Zdravko - Novi Sad Sentandrejski put 95 Telefon 021/641-4357 ili ovde: AMORTIZER SERVIS PUNJENJE I SERVIS SVIH VRSTA AMORTIZERA NOVI SAD DUNAVSKA (VETERNIK) 87 TEL 064 / 1271 466 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eo ga konacno 064 1936172 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...