Lazić 129 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 29, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li nosio i to sikirče? :D Verovatno je imao neko naoruzanje :D Sto se tice BKA zivim u blizini Super Vera na tkz Konjarniku i ako taj deo nema veze sa Konjarnikom, i mogu reci da sam zadovoljan kako su ga uradili. Kad god sam prolazio bilo jutro, bilo popodne, bilo uvece deo od Cvetkove pijace do Vukovog spomenika je veoma prohodno (pricam za kola, verujem da je motorom jos jednostavnije - naravno ukoliko nema nekih kamikaza koji pokusavaju da obore sve sto nema 4 tocka) i stize se relativno brzo. Svidja mi se i to sto su raspodelili brdo pandura pa ne daju ljudima da se "zaustave" na par minuta jer onda automatski gubimo jednu traku i eto guzve. Jedina veca zamerka je sto su isekli ono drvece i sto se tek sad vidi koliko su nam ruzne fasade i koliko su propale. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, ne živim ni blizu bulevara, ali mi se svidja to što su uradili........uvek to može "malo bolje" i nadam se da se neće raspasti kao što neki predvidjaju ;D Ja se izvinjavam što povampirujem neke teme, ali mnoooogo imam da pročitam, pa rekoh, aj ti Milenko polako 3 godine unazad... Nego ontopic, evo već više od tri godine, a bulevar se još nije raspao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 16, 2014 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo komšo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...