srbac 2412 Napisano Septembar 29, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ustvari Pegaso i BMW F 650 imaju po tri cilindra Немају 3 цилиндра него 2 а вентила имају по 3 на сваком од 4 цилиндра што значи 6 Tačno po tri cilindra imaju, dva kočiona i jedan koji čuka !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta nase komsinice kazu za jednocilindrashe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odmah se vidi koji je bolji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Septembar 30, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan sta nase komsinice kazu za jednocilindrashe ali ktm ipak više vibrira.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ipak nema lepsheg zvuka od back fire-a iz protochnog lonca kad vratish gas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 4, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Tooooo Dacmane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Jednocilindrasi su za neupucene simbol muskosti i plodnosti. Poslije voznje spermici jedva cukaju da izdju i jaja jer im se zavrtilo u glavi od vibracije i tad ako spavate sa zenom ostaje u drugom stanju 100%. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Osecaj cupanja kod svakog takta , kad povlaci iz mesta ,a i lepi su brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Jednocilindrasi su za neupucene simbol muskosti i plodnosti. Poslije voznje spermici jedva cukaju da izdju i jaja jer im se zavrtilo u glavi od vibracije i tad ako spavate sa zenom ostaje u drugom stanju 100%. Sa ovom izjavom apsolutno se slazem, a jos davno sam razmisljao da otvorim novu temu o vezi jednocilindrasa, hormona i povecane zelje za s.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Jednocilindrasi su za neupucene simbol muskosti i plodnosti. Poslije voznje spermici jedva cukaju da izdju i jaja jer im se zavrtilo u glavi od vibracije i tad ako spavate sa zenom ostaje u drugom stanju 100%. Sa ovom izjavom apsolutno se slazem, a jos davno sam razmisljao da otvorim novu temu o vezi jednocilindrasa, hormona i povecane zelje za s.. Ovo vazi ako predhodno nisi svr...o u bokserice od zestokih te bucnih ubrzanja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Ma pisite vi sta hocete,niko nije u pravu ali zato su svi u pravu.Ja imam Harley-Apn sa v-rasporedom i 1-cilindrom,znaci v-1,sa neverovatnih 50 kubika razvija 6-7 konja i ima brzinu oko 85 km/h.Zasto da se nerviram kad kineskim cruiser-ima od 125ccm je prava konkurencija.Vozim sto imam a iskreno dok sam imao rd 350 a brat fzr 1000,pa sam ukapirao da je to time-bomb,jedva ceka da te ubije.A brat to nikako nije mogao da ukapira,i nazalost preminuo na motoru.Znaci ima koji ne zele ziveti i oni divljaju sa 1000 konja i ima koji uzivaju voznju,a njima u opste nije bitno dali je 1 ili 100 cilindara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...