bullet88 214 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan kombinacije,kombinacije,kombinacije....... :D :D Suzuki GSX1400 2003god,registrovan do 8.2011 na invalida moze da se produzi registracija i posle isteka na njega ako zelite.stanje odlicno,redak motor mislim da ima samo 2-3 u Srbiji,stanje odlicno,uradjen servis pre 1000-2000km,gume prednja i zadnja preko 80%,diskovi odlicni kao novi,plocice preko 80%,led diode,tablica moze da se spusti ispod repa na mehanizam pa se onda ne vidi ;D ;D, led diode pozadi,ralica,vizir,motor je presao skromnih 9500km,ima 78KW,potrosnja je oko 7L dva izduva(nisu akrapovici to su samo nalepnice ali grmi i bez njih ) cena za kesh 6000eura i nije fixna E sad ovako moze zamena za za Golf 4,Seat Leon,Alfa 147,Mondeo......itd ponudite sta imate mozda mi se isvidi,ne moraju biti registrovani mogu i iz uvoza,samo od 2001god pa na dalje dizeli prednost ali moze i sa plinom,karavani me ne interesuju tel 065/305-306-7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan jos koja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš registrovan na invalida..koliko je ta registracija..čisto radoznao?Inaču Suzana je bomba!Srećno! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo samo u Srbiji moze!!! Kako invalid to vozi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se malo ko sve potpada pod kategoriju invalida, i bice ti jasno ... Ne moze se zabraniti voznja motora licu koje npr. nema jednu ruku ili jedno oko, a takvo lice je invalid. Imas i ratne invalide, i invalide sa profesionalnom bolescu, invalide sa ostecenim srcem, plucima... E sad, neki imaju povlastice prilikom carinjenja, neki i za registraciju, to ne znam tacno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan KAKAV MOTOR!!! :o Je'l, da ti dam Horneta i koliko mi doplatis? Moze i u psenici. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan KAKAV MOTOR!!! :o Je'l, da ti dam Horneta i koliko mi doplatis? Moze i u psenici. ;D Psenicu sam rasprodao imam jos malo kukuruza i shecerne repe ako si zainteresovan mozemo dalju pricu nastaviti na pp :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš registrovan na invalida..koliko je ta registracija..čisto radoznao?Inaču Suzana je bomba!Srećno! ;D registracija je oko 12000din, a i dalje se moze produziti na njega,ja sam i moj auto registrovao na njega tako da to nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ovo samo u Srbiji moze!!! Kako invalid to vozi? U sapcu ima jedan lik bez noge i vozi Intrudera,a sto se tice zakona tu nema nikakvih prepreka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 24, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš registrovan na invalida..koliko je ta registracija..čisto radoznao?Inaču Suzana je bomba!Srećno! ;D registracija je oko 12000din, a i dalje se moze produziti na njega,ja sam i moj auto registrovao na njega tako da to nije problem Da ste ga registrovalo trajno na SO Šabac ne bih se ni trenutka razmišljao o kupovini ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš registrovan na invalida..koliko je ta registracija..čisto radoznao?Inaču Suzana je bomba!Srećno! ;D registracija je oko 12000din, a i dalje se moze produziti na njega,ja sam i moj auto registrovao na njega tako da to nije problem Da ste ga registrovalo trajno na SO Šabac ne bih se ni trenutka razmišljao o kupovini ;D ce da sredimo i to nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 24, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš registrovan na invalida..koliko je ta registracija..čisto radoznao?Inaču Suzana je bomba!Srećno! ;D registracija je oko 12000din, a i dalje se moze produziti na njega,ja sam i moj auto registrovao na njega tako da to nije problem Da ste ga registrovalo trajno na SO Šabac ne bih se ni trenutka razmišljao o kupovini ;D ce da sredimo i to nije problem :D Matori,nisam ni sumnjao da nećete.... Šabac je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde invalida koliko hoces ;D a taj invalid sto vozi intrudera mora da pazi da se ne naginje na tu stranu gde mu fali noga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde invalida koliko hoces ;D a taj invalid sto vozi intrudera mora da pazi da se ne naginje na tu stranu gde mu fali noga uuu koji crnjak verovatno da pazi mada ima drvenu nogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde invalida koliko hoces ;D a taj invalid sto vozi intrudera mora da pazi da se ne naginje na tu stranu gde mu fali noga aj za vasu informaciju......ja sam ratni invalid od 91god i nemam desnu nogu iznad kolena i vozim motor skoro 38godina iako nemam od 91 god nogu i ne pravi mi to nikakav problem ni po krivinama niti na duze staze(preko idem cesto) i tacno je da po novom zakonu sad od skora samo mi imamo pravo na uvoz ali 1 automobila i nista vise. Drugo ...ako je vozilo vec registrovano u Srbiji mogu da ih prebacim na moje ime i tada sticem pravo na popust na registraciju ( citaj seseljeva luda taksa )koju ne placam a i ostale neke jos su drasticno umanjene.Tako da ako je recimo prosle godine ako se dobro secam za primer uzimam kawa GPZ 1100 REG.18,900 REGULARNA (normalna cena zaa lica bez invaliditeta) za mene je bila 8,700 pa vi sada i sami vidite koliko se ustedi. ;D ;D JEBES NOGU OSTALA GLAVA NA RAMENU I MOTOR MEDJU M'''DIMA na kraju krajeva covek je invalid onoliko koliko se oseca invalidom a ne zbog fizickog nedostatka (mnogi su invalidi u mozak sto je gore negooooo ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde invalida koliko hoces ;D a taj invalid sto vozi intrudera mora da pazi da se ne naginje na tu stranu gde mu fali noga aj za vasu informaciju......ja sam ratni invalid od 91god i nemam desnu nogu iznad kolena i vozim motor skoro 38godina iako nemam od 91 god nogu i ne pravi mi to nikakav problem ni po krivinama niti na duze staze(preko idem cesto) i tacno je da po novom zakonu sad od skora samo mi imamo pravo na uvoz ali 1 automobila i nista vise. Drugo ...ako je vozilo vec registrovano u Srbiji mogu da ih prebacim na moje ime i tada sticem pravo na popust na registraciju ( citaj seseljeva luda taksa )koju ne placam a i ostale neke jos su drasticno umanjene.Tako da ako je recimo prosle godine ako se dobro secam za primer uzimam kawa GPZ 1100 REG.18,900 REGULARNA (normalna cena zaa lica bez invaliditeta) za mene je bila 8,700 pa vi sada i sami vidite koliko se ustedi. ;D ;D JEBES NOGU OSTALA GLAVA NA RAMENU I MOTOR MEDJU M'''DIMA na kraju krajeva covek je invalid onoliko koliko se oseca invalidom a ne zbog fizickog nedostatka (mnogi su invalidi u mozak sto je gore negooooo ) respect 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde invalida koliko hoces ;D a taj invalid sto vozi intrudera mora da pazi da se ne naginje na tu stranu gde mu fali noga aj za vasu informaciju......ja sam ratni invalid od 91god i nemam desnu nogu iznad kolena i vozim motor skoro 38godina iako nemam od 91 god nogu i ne pravi mi to nikakav problem ni po krivinama niti na duze staze(preko idem cesto) i tacno je da po novom zakonu sad od skora samo mi imamo pravo na uvoz ali 1 automobila i nista vise. Drugo ...ako je vozilo vec registrovano u Srbiji mogu da ih prebacim na moje ime i tada sticem pravo na popust na registraciju ( citaj seseljeva luda taksa )koju ne placam a i ostale neke jos su drasticno umanjene.Tako da ako je recimo prosle godine ako se dobro secam za primer uzimam kawa GPZ 1100 REG.18,900 REGULARNA (normalna cena zaa lica bez invaliditeta) za mene je bila 8,700 pa vi sada i sami vidite koliko se ustedi. ;D ;D JEBES NOGU OSTALA GLAVA NA RAMENU I MOTOR MEDJU M'''DIMA na kraju krajeva covek je invalid onoliko koliko se oseca invalidom a ne zbog fizickog nedostatka (mnogi su invalidi u mozak sto je gore negooooo ) Brate jesmo li bili zajedno na moto reliju u Makedoniji pre oko 5 godina. Vozio si TDM 850?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav gojko :)da bio sam na tom reliju sa TDM-om i lepe uspomene sam odneo sa tog relija a za preporuku svima koji nisu bili a u mogucnosti su da odu da ga ne propuste! Lepo druzenje jos lepsi put i predeli po Makedoniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za Golf 4,Seat Leon,Alfa 147,Mondeo......itd ponudite sta imate mozda mi se isvidi,ne moraju biti registrovani mogu i iz uvoza,samo od 2001god pa na dalje dizeli prednost ali moze i sa plinom,karavani me ne interesuju moze zamena lako cemo se dogovoriti za kesh popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje moze zamena za glavu za glavu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan motor vishe nije aktuelan \ lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...