posejdon 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone modeka sa svim protektorima ne nosene skidaju se nogavice kupljene u balosavi za 11.000 din velicina xl. Cena je 60 e. 0656130055 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan У преводу је то који број ? Јел има поставу која се скида ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
posejdon 0 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam visok oko 190 cm i taman su za mene apostavu imaju i normalno ne skida se posto se skidaju nogavice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaze pantalone, odnosno gde bi mogle da se pogledaju i eventualno probaju? Pozdrav, Nebojsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I ako nije problem neka malo veca slika. Ne mogu kuci lupu da nadjem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 20, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
posejdon 0 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vrnjacka banja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
posejdon 0 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Smrce se pa se ne vbidi dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Smrce se !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smrce se pa se ne vbidi dobro Ma nek se i smrce samo da se ne sedi na ladnom betonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
posejdon 0 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde za 50 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su cistaka..onda moze ;D Eto zato treba koristiti c c dj dz Steta sto nisi blize, pa da probamo..pantalone..nego ja sam 176..a krojacica bi se slogirala kad bi joj doneo na skracivanje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
posejdon 0 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam 187 a kad sednem na sediste i savijem nogu bile su mi malo krace nego sto treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
posejdon 0 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...