Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 13, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam pred more upario kofere i kontam kul, sada imam sve što mi treba i kod Trebinja smo imali pad i puče levi kofer u param parčad, ali je zato zaštitio motor, tako da mi sada treba opet. Pa ako neko ima nek ponudi, mislim da svi znate o kom se koferu radi. Ne treba mi ploča, samo kofer. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 19, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 30, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vi što ste kupili po par komada pa čekali da poraste cena, sada je prilika da zaradite. Plaćam 3500 za kofer, pa za te pare možete givi da uzmete od negra. A meni treba da uparim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je glupo pitanje, ali zar nema opet u planet bike? Ili negde drugde da se nađu, slični? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 30, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema, ako ima negde ti reci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Septembar 30, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Bonitet, Zemun, Karadjordjev trg. Bivsi Jugobicikl, tamo je bilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan večina nas ih je kupila u Planet bike-u http://www.planetbike.rs/ u Beogradskoj ulici kod plavog mosta... vidi tamo imaš telefone svih dilera pa zovi i vidi imaju li... sada je cena 2600din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan večina nas ih je kupila u Planet bike-u http://www.planetbike.rs/ u Beogradskoj ulici kod plavog mosta... vidi tamo imaš telefone svih dilera pa zovi i vidi imaju li... sada je cena 2600din ...ili na buvljaku, 1-2 red, oprema za bicikle, mislim da se zove "plavac"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan prekjuče sam prošao , nema više radnje u Beogradskoj samo naziv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 14, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Našao i kupio... Ni da je od zlata, ne da niko kinu, a kao ne valja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...