DarkKnight 33 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: CG-PG Motocikl: GSXR-1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo da se i ja predstavim. Od skoro vozim dvotockasa (YamahaDragStar650) i novi sam u svemu ovome. Moja interesovanja koja nisu vezana za moju profesiju su aikido, scubadiving, padobranstvo i naravno motori. Posto zivim u CG nadam se da cu ovdje cutii neke korisne ideje vezane za smanjivanje dazbina kada su motori u pitanju (porezi, registracija itd.), a narvno saznati nesto vise o dvotockasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Od korisnih savjeta za smanjivanje dažbina...................... smanji kubikažu :-\ Mene je prije par dana registracija za 500cc izašla 150Eura, tebi je za 650 pretpostavljam negdje oko 300E, pa vidi šta ti odgovara Mada bi mogli i malo da protestvujemo, ovi su se baš zanjeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Na pravom si mestu! Dobrodosao i Veliki pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...