ljubisa zr 1 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam suzuki gs500 pa bi da zamenim ulje.dali je pametno sipati polu sintetiku ali auto ulje kastrol magnatiec 10w40 posto to ulje imam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj druze auto ulje , jer koliko god kvalitetno bilo nema u sebi aditiv za lamelu koji je motociklima potreban . Moj savet je polusintetika , gradacija 15 - 50 proizvodjaca izaberi sam jer ako bi ti dao savet izazvao bi buru oprecnih misljenja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je starije, kokoska ili jaje? Na ovo mene podseca tema u vezi ulja, proveris preporuke proizvodjaca za tvoj model motora pa izaberes, ja sam sa mineralnim ELFom od 430 din bio zadovoljan (Lav) ali kada su u pitanju stariji modeli motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubisa zr 1 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu gde odnosno gde se moze kupiti to ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 15- 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
corvin 7 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Itebej Motocikl: Honda VT 500C Prijavi odgovor kao problematičan Baždar , Miletićva preko puta Noleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...