Jump to content

Moto Zajednica

Duchinni kacige

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Od nas si već čula šta mislimo o kacigama koje prodajemo, a ovo je još jedan link koji pokazuje da su i sigurne:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58956.msg897863#msg897863

4 zvezdice na SHARP testu nije mala stvar.

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

kupi i uzivaj, istu D801 sam uzeo na sajmu u Bg-u, kaciga je fine, nije mnogo bucna (vozio sam do stotke-preko nece ovo moje sokocalo) lepo se ventilira i nije vrucina u njoj, za zimu ne znam kakva je ali sa potkapom bi i to reslio problem, malo magli sa unutrasnje strane kada je hladnije ali samo kada se stoji u mestu sa spustenim vizirom, moja zamerka je jedino sto nema mrezicu ispod brade pa malo duva u lice-ali mislim da to ima veze i sa polozajem sedenja vozaca, jer kada spustim glavu kao na R-ovima, minimalizuje se vetar koji ulazi u kacigu

Moja ti je preporuka da pored kacige uzmes i taman vizir i za 11k din imas super kacigu ;D

edit: e da, neke nervira kopcanje (i mene je prvih par dana dok nisam provalio) kopca se jednom samo namesti a onda se samo zateze i olabavljuje kais ispod brade, sada to radim sa jednom rukom, jedino moram da koristim obe da kada zategnem kais isti zakacim za driker :D ;D ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja