pivarabip 25 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Купујем панталоне (XXL, 38), кацигу (L), Чизме (42-43), по могућству ново или мало коришћено... Контакт телефон: 064/306-86--97 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone, odgovaraju opisu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59021.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan kacigu kupi novu, to ti je moj savet, ovo ostalo možeš i polovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan @Kiro Tребају ми панталоне од горотекса, по могућству ролеф... На жалост. @Sloper Кацигу и планирам нову ал' чисто да поставим, можда неко продаје нешто Хвала на савету... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja pantalone marke "FastWay" od Cordure, iz Louisa, veličina "L" ja sam ih probao i meni su ok, a ja sam visok 194cm ,međutim prodao bi te lone jer skupljam pare za Nolan N90s. Pantalone su u stanju da ako nađeš jedan trag korišćenja, ja ti ih poklanjam cenim ih 60 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Без XXL ништа.. На жалост не могу да станем у XL а у L могу само да сањам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja cizme, nisu nove, ali su malo koriscene i prilicno su ocuvane. Klasicne rokerske cizme sa snalom sa strane, ali poluduboke. Ako te zanima poslacu ti sliku, a cena bi bila povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan @jozamladen Требају ми спротске чизме за мотор са свим протекторима... Puma, Alpinestars, Probiker. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan ok, nista onda. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam ja na prodaju kacigu scorpion exo 750 http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/133/proizvod_id/333/_/IntegralneFull-Face vizir je izgreban sve ostalo na kacigi kao novo, L velicina, kupljena pre 2-3 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Кацигу купујем искључиво нову, а већ сам наручио једну... Остају чизме и панталоне. Панталоне погодне без луфтера... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Може и неки издув, полован или нов али очуван. Предност карбонски... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Кацига купљена. Остају још панталоне и чизме... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Панталоне купљене, остају још чизме. Половне или нове. Бр. 43(дужина газишта 27,5 цм)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan IMAM PROBIKER CIZME,BROJ 42,NOSIM PATIKE 41,I TAMAN SU MI.NOSENE SU PAR PUTA,NEMAJU NIKAKVA OSTECENJA.PLACENE SU 150EURA + 10% USLUGA DONOSENJA,SADA SU NA SNIZENJU 100.JA IH PRODAJEM ZA 90EURA. 063622241 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...