Mojsa 226 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis i ja sam pre mesec dana prosao skoro istim putem...a kako ste mogli da prodjete pored cuvenog kosa koji je na durmitoru na sred puta ,a da se ne slikate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci! svaka slika ,razleglednica(izuzev onih na kojima ste vi)! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Predivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10642 Napisano Januar 16, 2011 Hronični Motociklopata, 7385 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i opet cu reci samo dve reci - Zavidim vam svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 28, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,predivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan extra je putesestvije ! skidam kapu na odadjenom poslu. bravo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Bogy 20 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, odlicne slike, nema sta. Nadam se da cu vam se uskoro pridruziti. Nego, sta bi sa termodinamikom? Jesi polozio ti to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio svu literaturu, pa uskoro polazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je tema relativno stara, ne mogu a da ne pohvalim putopis a posebno fotografije! Vrh! Sve najbolje i još mnogo ovakvih avantura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 27, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis,predjen put i sto mi u ovim hladnim danima dajete malo topline oko srca ovim prelepim slikama kao da sam bila sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...