Jump to content

Moto Zajednica

Jel smetam ? Mrki iz NS-a... :)

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Veliki pozdrav braco i sestre bajkeri !

Pre svega,da se predstavim:

Moje ime je Marko,ali me 95% ljudi zna kao Mrki, ili "onaj mali sa maramom",posto stalno nosim maramu na glavi. :)

...'89. sam godiste,iz Novog Sada sam,i trenutno nista ne vozim,mada posedujem jednog matorog NSU Pretisa (175ccm) kog uskoro pocinjem da vracam iz mrtvih... Bio sam clan moto cluba "NS RIDERS",a zatim i "Black Seven Serbia",medjutim,prihvatio sam poziv od strane ljudi bezkojih mojzivot ne vredi ni trunke,da osnujemo  moto klub,podnazivom "VATRENI JAHACI",o kom ce te vremenom cuti... :)

Naravno,kao bajkerski vaspitan,i dalje gajim veliki respekt prema mojim bivshim klubovima,i sve ostale,kao i za bracu koja voze 'solo' ! ...mada niko od njih nije solo...

Elem,nadam se da ovo nije previshe "o meni",nadam se i da ce mo se lepo druziti na forumu,ali i pre svega jahati zajeno !

Pozdrav braco i sestre,zivi bili !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 4 postova

dobar ko i uvek :) nadam se da uzivas ovde kod nas, imas puno dobrih i korisnih informacija :)

Naravno ! Extra je forum! Bio sam ja clan ovoga pre nekih 3-4 god. al je tada bilo mrtvo.. Ali sada... Stvarno je i korisno,i upoznas ljude,i naucis...

Ono,svaka cast svima !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja