Subasha 13 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan U dobrom stanju ! Slike su malo losijeg kvaliteta jer sam telefonom slikao . Cena 20 e .... , za ostala pitanja na pp , ili na br 060/068-77-88 Aca . s Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan shaljem aks kururom , pouzecem nije nikakv problem ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za cizme 41 br , moja doplata . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan moze i zamnena za neshto od opreme , svaki dogovor moguc , cizme su stvarno extra ! unutrasnjost stopala 27 cm . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan svaki dogovor moguc , razne kombinacije , . Da ne skupljaju prasinu .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan jesu li cizme prodate ili nisi dobio pp pd mene ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...