SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me gde mogu da nabavim Hypercharger i ako neko zna cenu... I kako ide postupak ugradnje ovoga ? rec je o ovome : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovo na VN800. Covek mi je rekao da stvarno ide lepo i da osetno poteze bolje ali da mu penje potrosnju na 9-10 litara. Zajebi to, vozi laganica A i pitanje je kolko haba agregat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne bih ga stavljao zbog brzine... Nego zbog izgleda brutalno izgleda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene mozes da nabavis. Ima razlicitih u ponudi. Jes da je za HD ali siguran sam da se moze namontirati na VN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan saljem na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene mozes da nabavis. Jel imas i za druge motore ili samo za Choperice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Imaš pp pa ti odluči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...