easy naked 1100 Napisano April 28, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ne treba nista da se radi na medjucevi, sve je plug and play 45 soma za 6 sezona je 7.5 soma po sezoni, smesno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 45 soma za 6 sezona je 7.5 soma po sezoni, smesno.... nemam motor ni mesec i po vec sam preso 1500-1700km... nista se ne cudi... ove masine mogu da idu preko 100k km ako se pravilno odrzavanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 28, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa to ti kazem. daces mi krug kad dodjem kod tazbine u nish, da vidim kolko moze da razvije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pa to ti kazem. daces mi krug kad dodjem kod tazbine u nish, da vidim kolko moze da razvije moj preso 19k a ide dobro cim prestane da proklizava , tamo negde oko 4 brzine ( jbg celava guma ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Easy Naked prodaje svoj bike, pitaj ga, najbolje je da kupis od nekoga koga poznajes ili nekoga sa foruma i da znas sve o tom motoru bilo to dobro ili lose, ni 50k km mu ne smeta ako je savesno odrzavan i nije trpeo izivljavanje. Treba da obratis paznju na sve a ovde imas spisak common problema, sve su to manje vise sitne stvari ali eto nek ti se nadje, tu pisu problemi koji su se desavali world wide iako se euro i US model razlikuju.... Najopasnija stvar ja frame crack i to se ne kupuje, a ostalo su gluposti nastale u vecini slucajeva zbog nemarnih vlasnika. Motor za par godina se kupuje tako sto kupis najskuplji i najbolji na oglasima i onda ga redovno odrzavas i nadas se da ce biti sve ql, a kad kupujes najjeftiniji sa najvise km onda nije bas tako, ko ne plati na mostu plati na cupriji. ne treba nista da se radi na medjucevi, sve je plug and play 45 soma za 6 sezona je 7.5 soma po sezoni, smesno.... Hvala za link, jako korisno sigurno cu pogledati sve to kad odem da vidim motor. Rado bih ja uzeo motor od nekoga ko je sa foruma i ko je pouzdan i vidim da ljudi imaju samo najbolje rijeci za njega al ja sam iz RS u tom slucaju bih morao da carinim motor sto mi se nikako ne ispati Sto se tice kilometraze, kad malo bolje razmislim to jeste tako, 7.5k po sezoni je nista ali ko god kupi motor kupi ga sa 17-24k pa mi je ovo bilo malo previse. Ima jos jedna stvar (valjda smijem da okacim link, nije nikakva reklama) http://www.pik.ba/artikal/5763916/kawasaki-er6n/ Ni na jednom er6 nisam vidio da su mu naljepnice na zadnjoj strani, nego na prednjim plastikama gdje su migavci. Jel moguce da postoji to (a ja ne mogu da nadjem) ili je to on sam budzio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina svaka cast!:takoje:Jel si auspuh kupovao nov ili polovan? Polovan,skinuo ga covek s kawa versys,kaze da mu mnogo jak zvuk,a meni lego kao kec na desetku.I ako slucajno ima neko u ponudi Lea,slobodno neka kupi nece da se zajebe,naravno neki koji ima sondu i db killer Verujem, ima jedan kolega sa foruma.Novi auspuh potpuno transformise motorickl:-) a koliko te je kostalo to zadovoljstvo ako nije tajna i da li si mora da radis neku prepravku vezano za medju cev? Nije tajna, 200e Nikakva prepravka,sve dodje na svoje mesto. Dzoni,ima jedan lik ovde cbr i two brothers,dodji da mu skinemo to i poklonicu ti lea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Easy Naked prodaje svoj bike, pitaj ga, najbolje je da kupis od nekoga koga poznajes ili nekoga sa foruma i da znas sve o tom motoru bilo to dobro ili lose, ni 50k km mu ne smeta ako je savesno odrzavan i nije trpeo izivljavanje. Treba da obratis paznju na sve a ovde imas spisak common problema, sve su to manje vise sitne stvari ali eto nek ti se nadje, tu pisu problemi koji su se desavali world wide iako se euro i US model razlikuju.... Najopasnija stvar ja frame crack i to se ne kupuje, a ostalo su gluposti nastale u vecini slucajeva zbog nemarnih vlasnika. Motor za par godina se kupuje tako sto kupis najskuplji i najbolji na oglasima i onda ga redovno odrzavas i nadas se da ce biti sve ql, a kad kupujes najjeftiniji sa najvise km onda nije bas tako, ko ne plati na mostu plati na cupriji. ne treba nista da se radi na medjucevi, sve je plug and play 45 soma za 6 sezona je 7.5 soma po sezoni, smesno.... Hvala za link, jako korisno sigurno cu pogledati sve to kad odem da vidim motor. Rado bih ja uzeo motor od nekoga ko je sa foruma i ko je pouzdan i vidim da ljudi imaju samo najbolje rijeci za njega al ja sam iz RS u tom slucaju bih morao da carinim motor sto mi se nikako ne ispati Sto se tice kilometraze, kad malo bolje razmislim to jeste tako, 7.5k po sezoni je nista ali ko god kupi motor kupi ga sa 17-24k pa mi je ovo bilo malo previse. Ima jos jedna stvar (valjda smijem da okacim link, nije nikakva reklama) http://www.pik.ba/ar.../kawasaki-er6n/ Ni na jednom er6 nisam vidio da su mu naljepnice na zadnjoj strani, nego na prednjim plastikama gdje su migavci. Jel moguce da postoji to (a ja ne mogu da nadjem) ili je to on sam budzio? Ja kolko znam te nalepnice nema,a i ove prednje nalepnice nema pored zmigavca,kolko se meni cini ovaj ga vozio po asfaltu malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.c...d&v=kxyWvk6kjp4 Niko nista ne kaze za ovo topce , sta mislite o njemu ? Meni se iskreno svidja zvuk a i izgled Nego stefane aj navrati majku mu da cujemo tog lea , imam osecaj da cu ja pre u leskovac nego ti do nis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ma sjajan zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan barem da cuju kad su vec ,,coravi`` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.c...d&v=kxyWvk6kjp4 Niko nista ne kaze za ovo topce , sta mislite o njemu ? Meni se iskreno svidja zvuk a i izgled Nego stefane aj navrati majku mu da cujemo tog lea , imam osecaj da cu ja pre u leskovac nego ti do nis Brate,trenutno sam u Pirot,ovde sam zbog praznika a i fax ne radi sad posle 1.maj mozda ispadne neka organizacija da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Brate,trenutno sam u Pirot,ovde sam zbog praznika a i fax ne radi sad posle 1.maj mozda ispadne neka organizacija da se vidimo. dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 29, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ni na jednom er6 nisam vidio da su mu naljepnice na zadnjoj strani, nego na prednjim plastikama gdje su migavci. Jel moguce da postoji to (a ja ne mogu da nadjem) ili je to on sam budzio? On je to budzio, verovatno je klizao, pa je farban jer nalepnice ne mogu da se skinu naped na krilima mogu samo da se prefarbaju koliko znam za stariji model, dok na novijem mogu da se odlepe. Tako da gledaj pazljivo, ako je klizao dal je sve lepo sanirano da je motor prav i zdrav. http://www.youtube.c...d&v=kxyWvk6kjp4 Niko nista ne kaze za ovo topce , sta mislite o njemu ? Meni se iskreno svidja zvuk a i izgled Dobro se cuje, ali izgleda odvratno, meni je fabricki auspuh ZAKON sto tice dizajna to je to sine ajkula bleji dole, ne vidi se, nece da ispece nikoga, ustekovana vrhunski! Ali posto je fabricki i mora da prati specifikacije razne onda mu zvuk njesra. btw. taj top gore ti "Andjelo" iz Bele Crkve napravi isti za 70-80e ko od shale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan takav top moze i za manje pare da se odradi.... A danas naso slucajno na netu ali izaso iz kuce, pa mi ugasili komp, lik kopira two brothers auspuh u milimetar -.-' dajte neki da iskopiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan takav top moze i za manje pare da se odradi.... A danas naso slucajno na netu ali izaso iz kuce, pa mi ugasili komp, lik kopira two brothers auspuh u milimetar -.-' dajte neki da iskopiram... ja sam ti reko,ima moj ortak iz Pirota two brothers iz grane na cbr rr1000,ali je noviji model pa je auspuh na istom mestu kao kod nas,mada ne znam da li bi hteo da skine top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma treba samo anpred aluminijumska glava da se iskopira ostalo je sve isto... salu na stranu mozda uzmem da majstorisem iz dosade neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 29, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HWBvfWKRiZU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 30, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.c...d&v=HWBvfWKRiZU znm za taj bas sam ga video pre neki dan, nekako mi sp engineering bolji zvuk ima , a kod njega ovaj sto sam linkovao 70 e komplet nije mnogo, mozda nekom ruzan , ali meni se nekako svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Stefan & Bukinac poslali mi rucice za 15ak dana stizu ako ne jebu na carinu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Stefan & Bukinac poslali mi rucice za 15ak dana stizu ako ne jebu na carinu .... To mi kazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan nesto ste mnogo utisali Nego malo faljenjeee sledece nedelje mi stize topce dugacko 30 cm fi 50 unutra fi 90 spolja za male pare podsecace malo zvuk najverovatnije kao sp egnineering Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan nesto ste mnogo utisali Nego malo faljenjeee sledece nedelje mi stize topce dugacko 30 cm fi 50 unutra fi 90 spolja za male pare podsecace malo zvuk najverovatnije kao sp egnineering Da,i meni nedostaje neka prica da se vodi ovde I ja da kazem taman sipao sam ulje motul 300v 10w40 i prezadovoljan sam,menjac se cuje minimalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Stefan & Bukinac poslali mi rucice za 15ak dana stizu ako ne jebu na carinu .... Odlicno!Koji si top uzeo?Pisi na pp mail i inbox cesce proveravam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da,i meni nedostaje neka prica da se vodi ovde I ja da kazem taman sipao sam ulje motul 300v 10w40 i prezadovoljan sam,menjac se cuje minimalno ja isto sa bardalom samo sto je on polu sintetika, jedino mi krivo sto nisam sipao engine cleaner... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako hoce neko http://www.kupujemprodajem.com/two-brothers-5903059-oglas.htm?filter_id=22119525 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...