Bukinac 5 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Coa svaka cast za slike, nisam znao da si nadaren! :-) Dzony, po mom skromnom misljenju smatram da je bolja LS2 i sama razlika u ceni to ukazuje(mada nije uvek tako).Kako ti je sa tom nalepnicom na faru, vidis li sta?:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sve je isto sa folijom na faru, boja vuce na ljubicasto malo ali to je to sve je extra!! NArucio sam metar i po folije za 15-20 dana stize, visak mogu da vam posaljem ako oce neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan dobri ste, dobri . Nego kolega koi nosi shiro kacigu vidim ia i ls2 koa e bola ( zeza me tastatura pa mmoramm da zakove sa slova J i mm da se otkucaju ) -.-' Ja nosim LS2, a i Stefan je ima, a Shiro nosi moja devojka, tako da ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Coa svaka cast za slike, nisam znao da si nadaren! :-) To je ono kad nestane na trenutke, a on fotkao svo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Coa svaka cast za slike, nisam znao da si nadaren! :-) Tebra nisam sve ja slikao, ali vecinu To mi ribe cesto govore a koliko se secam mi smo samo pili pivo, jedno btw. gotivim fotografiju ali ponekad me mrzi da nosim taj aparat i sve to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem u Bogutovacku banju (20km od Kv) Javi kakav ti je tajming pa mozete kod mene da napravite plauzu za kaficu nad Ibrom, pa zajedno da produzimo (doduse ja samo da vas ispratim ) Pronasao sam ti novu profilnu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan hahah odma' na profil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Stigle michelinke pp au kako su dobre!!! Ziveo Mishelinko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 23, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan au jbt, sad sam se pogubio ko je od ekipe ispred skupstine imao gume 1 ugradnje? bese roadsmart? ps. do jaja ova fotka sa mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan au jbt, sad sam se pogubio ko je od ekipe ispred skupstine imao gume 1 ugradnje? bese roadsmart? Da nisam ja mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan au jbt, sad sam se pogubio ko je od ekipe ispred skupstine imao gume 1 ugradnje? bese roadsmart? ps. do jaja ova fotka sa mosta Ja sam imao fabricke...roadsmart d221 mislim da je to oznaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Easy skuplja stare gume pravi saksije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan meni zadnja jos fabricka zrela za menjanje, cim nabijem gas a sam vozim odma driftujem do ne popustim gas ima izginem... fala bogu prednja new nego koja bolje bre dunlop ili michelin? Prodavci mi kazu michelin a vidim na dodir dosta meksa od dunlopa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Stefan_kv ,koju si michelin gumu uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Stefan_kv ,koju si michelin gumu uzeo? Pilot power Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proslu sezonu vozio 2ct i bio sam prezadovoljan(presao oko 13k), sve dok sad nisam stavio pirelli diablo rosso II i mogu da ti kazem da sam odusevljen. Mnogo bolji grip, bolji odziv gume, lakse se vozi, brze se greje, a i veci je napadni ugao od michelina. Ali sve u svemu, ne mogu nista da kazem za 2ct, stvarno me nikad nije izdala i lepo sam se navozao sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 24, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Na sta mislis kad kazes napadni ugao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan To I mene interesuje.ugao naginjanja? Pa verujem ti za diablo, ali koliko si platio? Mislim da je najbolji odnos kvalitet-cena (200e set) pilot power... Naravno ima boljih guma ali skuplje naravno ... Ja sam odusevljen ovim za sada videcemo kako ce posluziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika sa otvaranja sezone nasao na fb 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 25, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Mocno izgledaju ovi er6-n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Pa da generalno mislim na ugao naginjanja, dosta je veci kod diabla, kao da prosto motor moze vise da se obori i brze se obara(kao da lakse pada). A i pricao sam sa nekim ljudima, koji voze stazu ozbiljno da kazem, i crtali su mi na papiru koja je razlika u obliku gume izmedju 2ct i generalno rosso II. Msm da ima i da se nadje na netu, sigurno. Gume su me izasle 260e sa ugradnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Stefane odlicna slika, da se hvalis malo!!!:-) Ako se secas pricao sam ti za taj napadni ugao na otvarnju sezone.Moj drugar ih je imao i odmah sam primetio da imaju manju tu krivinu od dunlopa npr. mada ne verujem da ce ti praviti bas bitnu razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa da generalno mislim na ugao naginjanja, dosta je veci kod diabla, kao da prosto motor moze vise da se obori i brze se obara(kao da lakse pada). A i pricao sam sa nekim ljudima, koji voze stazu ozbiljno da kazem, i crtali su mi na papiru koja je razlika u obliku gume izmedju 2ct i generalno rosso II. Msm da ima i da se nadje na netu, sigurno. Gume su me izasle 260e sa ugradnjom. Ista stvar i sa Metzeler Sportec M3, ali kad guma ima tako vise oborene ivice (izgleda kao da dozvoljava da se motor toliko obori kao da se vuce dekla po zemlji), guma izgeda dosta uze na motoru, Easy javi se Kome treba za stazu i za jako obaranje onda je to dobar izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 26, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan razliciti proizvodjaci, razliciti oblici, razlicita sirina i pored toga sto sve nose nominalnu oznaku 160 - nisu sve tacno 160mm siroke. ne znam da li je opticka varka, ali logicno mi zvuci da sira guma ushtinuta na nasoj felni dobije jos veci 'stomak' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja imam za male pare 170 60 17 .... E sad malo hvaleneeee, sipao malopre bardahl i filter ulja zamenio, staro ulje jje katastrofa!!!! Cedio ga 20ak minuta nego steta sto ostalo jedva motoru i malo mi potamnelo novo ulje ali menjac i motor skroz drugacije rade, menjac se i ne cuje toliko vise!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...