lakosta 2 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me misljenje o hondi hornet 900 cm3 ,kakav je to motor i ko ga ima da da nekakva iskustva svoja a i dobro bi dosla preporuka ko ima da proda dobar i pouzdan do 2002-2003 godista.Znaci resio sam i kupujem ovu hondu ali pre nego sto se odlucim hocu malo da cujem savete i iskustva clanova foruma.Imam par ponuda koje sam nasao i znate kako svako hvali svoga konja!Nemam iskustva sto se tice kupovine vecih motora,najveci koji sam do sada vozio je 600cm3 ali mi se neizmerljivo svidja hornet ali 900cm3.Znaci kupujem sigurno ali pre toga sta vi kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Jul 24, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 2003,28000km, od dodatne opreme sve sto je moglo da se stavi,nove gume,lanac i lancanici. 063/318-284 Zoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta 2 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je cenis druze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...