Jump to content

Moto Zajednica

Zastita od vetra za TDM 850 97,

Recommended Posts

• Drug član, 1779 postova

Drugari hteo bih da promenim vizir ili da nadogradim postojeci posto me preko stotke ubi vetar sa ovim postojecim.zvao sam Balosavu i oni imaju turing vizir za tdm koji je veci 5 santimetara od originala a mozda i toliko siri koliko sam video na slici, sad ne znam da li je to dovoljno i da li ima neka nadogradnja da se uradi ili kupi ako neko zna neka mi kaze.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23

Zovi Ivana, garantovano resava sve probleme te vrste !

Cak i bolje od originala a provereno jeftinije !

064/2847847

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
zvao sam Balosavu i oni imaju turing vizir za tdm koji je veci 5 santimetara od originala a mozda i toliko siri koliko sam video na slici' date=' sad ne znam da li je to dovoljno.[/quote'] Trebalo bi da je dovoljno... 8)

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19

Sve je to ok oko pravljenja vizira ali ipak ako ti to stoji ispred ociju bolje da bude od dobrog i originalnog materijala. Mozes da uradis sledecu stvar za TDM-a: kupis Givi ili MRA vizir (ja sam uzeo Givi jer je ogroman) i ako ti ni to ne bude dosta onda odes kod tog Ivana da ti od starog vizira isece parce i napravis ono dodatno krilce (inace u Touratech-u kosta milion novaca).

• Drug član, 1779 postova
Sve je to ok oko pravljenja vizira ali ipak ako ti to stoji ispred ociju bolje da bude od dobrog i originalnog materijala. Mozes da uradis sledecu stvar za TDM-a: kupis Givi ili MRA vizir (ja sam uzeo Givi jer je ogroman) i ako ti ni to ne bude dosta onda odes kod tog Ivana da ti od starog vizira isece parce i napravis ono dodatno krilce (inace u Touratech-u kosta milion novaca).
I ma li Givi predstavnistvo kod nas i gde su tel.

• U prolazu, 48 postova

ja sam kod Ivana ugradio vizir po mom nacrtu iz glave. Uradio ga je kao saliveno cemu se radi ? naime tacno je da je mana kod TDM-a neadekvatna visina vizira samim time i zastita od vetra ali produzenjem novoga i savijenom ivicom gornjom za oko 8 cm sam dobio kao visok vozac[187cm] ok zastitu ali ne i smanjenje buke !

znaci nemojmo mesati pojmove jer buka je jedno a fizicka zastita drugo. E sada takodje nije tacno da su MRA viziri kao ono ,,,jaci kvalitetniji po pitanju materijala.a zasto to kazem .? jer pleksi staklo koje sam kod Ivana ugradio je testirano na putu od 2000km u oba pravca sa dve ruzne situacije [kamicak od kamiona pri 140km/h] i udarac decje lopte vozim ga dve godine i toplo preporucujem izradu kod Ivana jer je em jeftiniji em ga moze uraditi za istu sumu prema visini i zelji vozaca. Samim time se izbegavaju veliki troskovi nabavke MRA koji je jako diskutabilan iz razloga sto sam imao priliku da vozim jedan MRA na tdm-u 94g i stvar je bila skoro ista buka velika oko kacige a zastita cak za nijansu manja....verovatno opet kazem jer sam malo vislji vozac za njihove standarde

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja