Hari 1 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Setih se ja da nabacim navigciju na masinu .Imam nokiu 5800 sa garmin-om radi kao sat.Kupio originalan drzac za kola malo prepravio uz pomoc turpije,skinuo drzac i eto uz pomoc nekoliko pvc stegica posao resen.Veoma je cvrsto .I efikasno.Nosac sam platio 1500 din.Evo i nekoliko slika.Jedino je sex bio ubaciti garmin u mob jer je procedura u pm komplikovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koje slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Jul 21, 2010 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zamisljeno! Samo moras uvek nositi kondom sa sobom...cisto ako udari kisa ;D. Pozdrav Nenad. P.S. Jesi li probao da namotas pun levi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahha pa tog barem ima na svakom cosku .Veoma prakticna stvar vidim i kada me zovu mogu i poruke da tipkam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam pun levi fali jedno pola cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...