Draza84 336 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan A kakvi su personalni utisci i sveopsta saznanja o Silkoline ulju? Sipao sam polusintetiku 10w40 i skroz sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan africa 0 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog friskog iskustva.U subotu smo stigli sa voynje po Austriji znaci nekih 2400 km napravljenih.Ja i supruga i tri kofera znaci maximalno opterecenje.Ulje sam i filter zamenuo pre polaska Motul 5100.Kada smo isli ka tamo izasao sam u Djeru na autoput znaci u proseku sam isao 120 km na cas do Linca na teperaturi +37 c.U Licu san drugi dan proverio nivo ulja i povukao je negde oko 1,5 deci znaci na 700 km.Ja licno mislim da to nije strasno a i kad smo se vratili kuci dosuo sam jos 1,5 deci ali na predjenih 1700 km.Dali mu je toliko smetala vrucina i voznja po autoputu pod turazom hteo bih da cujem i misljenja drugih.Inace sam primetio da nakon duzeg rada na leru na copavoj kad se pukne po gasu hoce da baci dim.Nadam se da nisam smorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na takvih +37 terao uljaru dr 650 autoputem 140km/h i potrosio mi je 0.6 litara na 300km. Posle toga,voznja 80-90km/h na +32 je potrosio decilitar na 200km od prilike. Mozda kad je bio nov je sve bilo manje,ali verujem i da je nov trosio,kad se tera u obrtaje. Znam decka koji vozi bmw 535d (286ks) nov,i trosi mu litar ulja na 2.000km,ali decko ga unistava. Dakle,dok god trosi decilitar na 1000km,to je masina extra po meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...