fitness_pro 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Yamahu R6, 1999-2000 godiste,bez ulaganja,a cena oko 3000 eura,jer toliko imam. Ako postoji takav motor,neka se vlasnik javi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan pozajmi jos malo para i imam odlicnu 2001 za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kengure,vidis da decko nema te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti malo informacija Reg godinu dana, na mom imenu, nove zadnje plocice, nov akumulator sa garancijom, promenjeno ulje u kocnicama, crveno, crno bela kombinacija(slika sa avatara), termignoni carbon auspuh, lanac lancanici dobri... Ima 42500km na satu(na 41hiljadi odradjen servis). Losa je zadnja guma, i ima par sitnica da se odradi. U ovakvom stanju mozes da je dobijes za 3400(fixno). Motor nije nigde na oglasu, ne gori mi da ga prodam nego cisto da ti ga ponudim. (ja cekam neku ponudu iz inostranstva za nesto novije pa ne bi bilo lose da prodam moj motor) Ja sam ga uzeo 2008, kupio od drugara koji je vlasnik od 2004/05... Motor je u fabrickim nalepnicama, farbana je samo prednja maska, imao je samo malo klizanje... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Oko 3000 moze da bude i 3300 i 2700... Bar ja tako gledam, a uvek bih se uzajmio jos 500 evra samo da uzmem dobar motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je pametnije da decko doda koju stotku i uzme nesto provereno!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja nesto neverujem da ce ti neko za tu lovu prodati taj model.Evo vidis i kengur sa malim sitnicama i promenom gume pa neda ispod 3400 Srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1417 Napisano Jul 18, 2010 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na sajtu MOJAUTO, imas bas danas postavljena jedna R6, 2001 za 2600 eura, registrovana, vlasnik dobra ?????? bar tako pise u oglasu, ali zovi pa idi i vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 18, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan 99/00 je totalno drugaciji model od moje... Iako deluje isto nije... Moze da se pazari i za 2500, ali opet dobra mora da se plati...Kao i svaki drugi motor kao i auto... Recimo golfa 4 mozes da uzmes za 3500 ali dobru moras da platis 5500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasniku u Rumi kod decka sa nikom SuleRu r6 99god tek ocarinjena samo registracija i vozi za 2600eur pa ga pozovi na 0643926808 i pozovi pa se dogovarajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Druze vidim da sui zainteresovan za yamahu r6,ako si mozda zainteresovan za yamahu r1 znam jednu dobru za 3000 koliko bi i ti mogao da izdvojis..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...