Jump to content

Moto Zajednica

ler lampica na SRAD-u

Recommended Posts

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: SRAD

Molim za pomoc savetom. Vec sam potrazio pomoc, ali obzirom da sam pocetnik tj. nov na forumu verovatno sam pogresio pa sam negde zagubio pitanje. Naime, ler lampica mi  povremeno ne radi. To izaziva svaka jaca vibracije. Verovatno je u pitanju kontakt (tzv. buksna ili nesto slicn). Resenje je verovatno jednostavo. Molim vas da mi pomognete da lociram problem pa da vozim motor potpuno zadovoljan i bez straha od pustanja kvacila na semaforu na crvenom svetlu. (moram da stanem a lampica ne svetli) Hvala vam uanpred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova

Ja sam isto imao problem sa ler lampicom uprekidu ti je na ploci negdje kontakt ja sam odnjeo svoj sat kod tv mehanicara i napravio mi je za 5 minuta uzeo je i premostio sa zicom taj dio prekida a nije mi nista pomjerio sto se tice daljih funkcija sata.....

• U prolazu, 33 postova

Razgovarao sam sa par majstora i i svi su me uglavnom  ubedjivali da to nije nista i da je to tako lako resivo da je nebitno.  Sada bar znam na cega da ciljam kada odem kod sledeceg majstora. Napadamo sat pa cemo videti da li je tu problem. Skinuo sam uputstvo za suzuki (nasao sam negde ovde na forumu) i u njemu sam video gde se nalazi tzv. dzek (spoj zica od menjaca sa zicama prema satu, plava i crna). (sa leve strane ispod sedista vozaca i bocne plastike oklopa iznad tocka- ne mora da se skida plastika) Malo sam ga prodrmao i cini mi se da sada funkcionise, cesce radi nego ranije. Probacu da ocistim kontakt i da potvrdim da sam pravi majstor, upotrebicu i unimer.  U najgorem slucaju nacicemo majstora koji hoce, zna i sme da mi to resi.  Hvala  svakako na  iskustvu. Pokusavam da se setim da li imam jos neki nedostatak na motoru, Izgleda da nemam.

• Zainteresovan, 644 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Zameni sijalicu za pochetak. Ako nije to, proveri kontakt na automatu za neutral. Proveri da li je zica u prekidu ili prosto automat za neutral zeza. Nije to neka mudrolija, nema mnogo elemenata (sijalica, zica, automat).

• U prolazu, 33 postova

Problem je u stvari u lociranju automata.  Treba mi neka slika ili detaljan opis. Kazu da je negde sa zadnje strane motora (logicno). Koliko je pristupacan? Malo cu  detaljnije pregledati uputstvo koje sam skinuo pa se nadam uspehu. A i malo se plasim da trazeci resenje za mali problem ne napravim  mnogo veci.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja