Skotina 2 Napisano Jul 8, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako, prodajem moj Sachs Madass 125, 2008 godinste je a kupljen je u martu 2009. Presao sam oko 4400km. Redovno je servisiran 350km, 1500km, 4000km (ulje, filteri, svecica, ventili). Bio je garaziran preko zime, doduse u kuci... Na pocetku sezone mu je zamenjen prednji semering. Zamenjeni su mu gripovi. Ja sam prvi vlasnik. Trosi oko 3l, ide oko 90km/h. Cena:900e 063/ 371 243 Lazar, Beograd Slike sam postavio na oglsniku, nisu bas nesto (slikane su mobom) ali nadam se da cu uskoro iscimati nekog za aparat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skotina 2 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 800E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan aj novam sam ovde ili okaci slike ili mi kopiraj link gde su slike hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...