cikuntopola 96 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih vakum aparat. http://cgi.ebay.de/Carbtune-Pro-Synchrontester-4-Vergaser-Motorrad-mcp1-/280520192445?cmd=ViewItem&pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item41504e71bd Moze li neko sa iskustvom da mi malo blize objasni upotrebu ovakvog aparata i da li bi nesto trebalo uradit na masinii pre njegove upotrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 6, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lice na zivine vakumetre,mada nemora da znaci da je ziva uvek unutra,kupi,usrafi i steluj motorce,nema tu mnogo mudrolije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da to sam i mislio al reko ajd da pitam ima li ovakvi kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije sa živom, lepo piše da ima metalne šipkice u cevkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti nije bolje da narucis iz LOUIS-a ovako nesto za 50€ i resio si probleme. http://www.louis.de/_406ce19905f89410f3b8f6be8723b52a2a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=370&wgr=466&list_total=11&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10034115 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta si mi poslao ali pretpostavljam da je onaj vakumaparat sa barometrima.Koliko procitah na forumima trebalo bi svi barometri da se bazdare i opet to nije sigurno mogu da slazu a i vrlo su nestabilni na leru.ovi sa klipovima su mnogo bolji a malo su skuplji mozda 30-40e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih vakum aparat. http://cgi.ebay.de/Carbtune-Pro-Synchrontester-4-Vergaser-Motorrad-mcp1-/280520192445?cmd=ViewItem&pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item41504e71bd Moze li neko sa iskustvom da mi malo blize objasni upotrebu ovakvog aparata i da li bi nesto trebalo uradit na masinii pre njegove upotrebe ne kužim, kupio bi vakum aparat a koliko vidim niti neznaš cemu služi. to sigurno onako jer si vidio da su jeftini pa ajde da kupiš jedan. molim te objasni mi ako možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 35god. i fakultet iza sebe!!! Ako ne mogu da naucim kako se koristi vakumaparat da bi nastelovao karburatore nas dvadeset u klubu,platicu nekog pa nek steluje sa mojim aparatom. NECU DA DAJEM POJEDINIM MAJSTORIMA POLA APARATA DA MI NASTELUJU KARBURATOR!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jul 9, 2010 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je kupio ove iz Luisa i nije zadovoljan tresu na leru,(mada svi tresu ali ovi puno) i dalje radi sa starim, bacio je pare. Kada budes mogao nazovi me (do 23:00) mogu ti pomoci, pozdrav. 063 358 023 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih za sebe uvek trazio diferencijalni vakuumetar - tu nema sanse da dodje do greske. Naravno, moras da znas sta radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je kupio ove iz Luisa i nije zadovoljan tresu na leru,(mada svi tresu ali ovi puno) i dalje radi sa starim, bacio je pare. Kada budes mogao nazovi me (do 23:00) mogu ti pomoci, pozdrav. 063 358 023 Ma ne valja na satove. Ne znam sta si mi poslao ali pretpostavljam da je onaj vakumaparat sa barometrima.Koliko procitah na forumima trebalo bi svi barometri da se bazdare i opet to nije sigurno mogu da slazu a i vrlo su nestabilni na leru.ovi sa klipovima su mnogo bolji a malo su skuplji mozda 30-40e. Hvala druze zvacu te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan pazi sta radi na leru a pazi ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam 35god. i fakultet iza sebe!!! Ako ne mogu da naucim kako se koristi vakumaparat da bi nastelovao karburatore nas dvadeset u klubu,platicu nekog pa nek steluje sa mojim aparatom. NECU DA DAJEM POJEDINIM MAJSTORIMA POLA APARATA DA MI NASTELUJU KARBURATOR!!!!! sada mi je malo jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan pazi sta radi na leru a pazi ovaj Jbg, ne mora da znaci da je dobar motor ili manometar, mislim da je ovo isto iz Louis-a niskobudzetn od 50€i, pa radi ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sa šipkicama je samo prividno bolji zato što masom šipkica usrednjava vrednost pa je mirniji. fakat je da je sporiji od burdon kazaljkaša koji nema masu pa je živahan. e sad kad bi ispred (svakog) manometra stavio male komore npr kao što su cevke od šumećih tableta , dobio bi mirnije kazaljkaše na leru. onda bi bila malo drugačija priča. u svakom slučaju je dobro imati ikakav nego plaćati masnu uslugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jul 10, 2010 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..ili da su vakuummetri sa glicerinom ispunjeni pa ne trepere.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan na ovima iz luisa ima stel sraf sa strane,i prigusis protok na crevu dok ne prestanu da trepere,ja ih koristim par godina i nemam problema,a i zadovoljan sam radom,isti efekat bi se dobioo i na ovima sa snimka sto trepere,kada bi se ispred manometara dodali ventilcici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 12, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51346.20 Ne kupujem nista ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 12, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Karburator se podesava na 1750 o/min a ne na leru. Drugo oni imaju jedan sraf sa kojim se podesava da ne tresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...