Boki-KG 92 Napisano Jul 5, 2010 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Znaci otisao .... Nije josh uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 5, 2010 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Samo je aca-pn bio da vidi motor a svi redom zovu i chude se za cenu. Sve mi je manje hitno tako da je cena 1300e fiksno. Sad je verovatno bolji motor nego kad je bio 1000e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Jul 7, 2010 Enduraš, 6406 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, iskrslo mi je nesto, pa ne mogu sada da kupujem motor, ali nije mi zao sto sam bio i provozao ludu makinu Sto se mene tice, motor svakako vredi 1000e, a verovatno i vise. Ono sto je najbitnije, masina radi kao sat bez ikakvih cudnih zvukova, a verujte mi da znam da ih prepoznam (ne pitajte me kako ;D ) Hladan je upalio na prvu kurblu posle ko zna koliko stajanja - od stajanja prednja guma ispustila Ko je perfekcionista, treba malo da se poradi na estetici. Mene je odusevilo ogibljenje motora - prednji stapovi debeli kao ruka i zadnji amortizer ohlins, podesivi po svim parametrima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 7, 2010 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, iskrslo mi je nesto, pa ne mogu sada da kupujem motor, ali nije mi zao sto sam bio i provozao ludu makinu Sto se mene tice, motor svakako vredi 1000e, a verovatno i vise. Ono sto je najbitnije, masina radi kao sat bez ikakvih cudnih zvukova, a verujte mi da znam da ih prepoznam (ne pitajte me kako ;D ) Hladan je upalio na prvu kurblu posle ko zna koliko stajanja - od stajanja prednja guma ispustila Ko je perfekcionista, treba malo da se poradi na estetici. Mene je odusevilo ogibljenje motora - prednji stapovi debeli kao ruka i zadnji amortizer ohlins, podesivi po svim parametrima. Pozdrav druzhe! Za tebe je stara cena, to valjda i sam znash pa ako budesh u mogucnosti tu sam. A na kafu mozhesh uvek da svratish, tu sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 12, 2010 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan aca-pn je pazario motor! Srecno druzhe, da se lepo vozite i voleo bih da ga ipak ti uzmesh za sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...