Jump to content

Moto Zajednica

TT600e

Recommended Posts

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Samo je aca-pn bio da vidi motor a svi redom zovu i chude se za cenu.

Sve mi je manje hitno tako da je cena 1300e fiksno. Sad je verovatno bolji motor nego kad je bio 1000e. ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6406 postova
  • Motocikl: CRF300L

Na zalost, iskrslo mi je nesto, pa ne mogu sada da kupujem motor, ali nije mi zao sto sam bio i provozao ludu makinu :) Sto se mene tice, motor svakako vredi 1000e, a verovatno i vise. Ono sto je najbitnije, masina radi kao sat bez ikakvih cudnih zvukova, a verujte mi da znam da ih prepoznam (ne pitajte me kako ;D ) Hladan je upalio na prvu kurblu posle ko zna koliko stajanja - od stajanja prednja guma ispustila :) Ko je perfekcionista, treba malo da se poradi na estetici. Mene je odusevilo ogibljenje motora - prednji stapovi debeli kao ruka i zadnji amortizer ohlins, podesivi po svim parametrima. 

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Na zalost, iskrslo mi je nesto, pa ne mogu sada da kupujem motor, ali nije mi zao sto sam bio i provozao ludu makinu :) Sto se mene tice, motor svakako vredi 1000e, a verovatno i vise. Ono sto je najbitnije, masina radi kao sat bez ikakvih cudnih zvukova, a verujte mi da znam da ih prepoznam (ne pitajte me kako ;D ) Hladan je upalio na prvu kurblu posle ko zna koliko stajanja - od stajanja prednja guma ispustila :) Ko je perfekcionista, treba malo da se poradi na estetici. Mene je odusevilo ogibljenje motora - prednji stapovi debeli kao ruka i zadnji amortizer ohlins, podesivi po svim parametrima. 

Pozdrav druzhe!

Za tebe je stara cena, to valjda i sam znash pa ako budesh u mogucnosti tu sam. A na kafu mozhesh uvek da svratish, tu sam. ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja