ACO610 49 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan U svoju Hondu cbr 1000 f sam sipao do sada kastrolovo ulje i nije se loše pokazalo, a čuo sam od par likova da se Repsol pojavio na tržištu pa me interesuje ima li ko iskustvo sa ovim uljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pojavilo se ali za automobile...vodi racuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan U svoju Hondu cbr 1000 f sam sipao do sada kastrolovo ulje i nije se loše pokazalo, a čuo sam od par likova da se Repsol pojavio na tržištu pa me interesuje ima li ko iskustvo sa ovim uljem. moja hayabusa je presla preko 100 tisuca km na repsolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan neke budale farbaju motore u neke repsol boje , a za ulje nisam chuo ;D nisam primetio bitnu razliku izmedju ipone i repsola , al sam samo dva puta sipo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56348.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56348.0 Hvala za link, REPSOL se pojavio i na tržištu BiH može da se kupi i u Sarajevu, mnogi ga hfale a ima i onih što kažu da nije provjereno ulje i da ulje koje stiže kod nas je "Š" kategorije. Ali ja više vjerujem i mislim da je ipak repsol jedno od vodećih ulja u svjetu. POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan I jeste jedno od vodećih ulja, kod nas se uvoze iz španije, proverena informacija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...