shooter 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 24 postova Motocikl: v strom dl-650 Prijavi odgovor kao problematičan na hondi su mi svecice BR9ES, a procitao sam u uputstvu za motor da na njega ide svecica BR9EG,moze li neko da me uputi gde da narucim ovu svecicu,ja probao kod mene u mestu ali svi nude ovu sa slovom S na kraju,ne znam da li uopste ima neke veze ali jednostavno bih hteo da je zamenim,ne znam koliko je presla,procitao sam da je uvoznik MASS ali nikako da nadjem neki podatak vise,ne mogu da se ulogujem na web stranicu,kao da ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan na hondi su mi svecice BR9ES, a procitao sam u uputstvu za motor da na njega ide svecica BR9EG,moze li neko da me uputi gde da narucim ovu svecicu,ja probao kod mene u mestu ali svi nude ovu sa slovom S na kraju,ne znam da li uopste ima neke veze ali jednostavno bih hteo da je zamenim,ne znam koliko je presla,procitao sam da je uvoznik MASS ali nikako da nadjem neki podatak vise,ne mogu da se ulogujem na web stranicu,kao da ne postoji obe svjecice su ti namjenjene za tvoj motor , s time da BR9ES bi trebala biti malo bolja, ima ovu oznaku S na kraju sto znaci: S= Racing plug koju god da stavis od te dvije neces pogrijesiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije bas, S na kraju oznake svecice znaci da je elektroda standardna centralna 2.5mmø elektroda, a G znaci da je eletroda of fine zice centralna, napravljena od legure nikla Tako da ne moras da brines za svecice, jedino je bitno da su ostale oznake kako pise u upustvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sajt radi, bar kod mene: http://www.mass.rs/ Ovde imaš da skineš kompletan NGK katalog svećica za motocikle: http://www.ngk.de/Download.4010.0.html?current=2&off=6〈=EN A ako iz nekog razloga ipak ne možeš da vidiš Mass sajt evo su kontakt podaci pa pozovi: MASS Company d.o.o. Jovanke Radaković br. 25 11160 Beograd, Srbija Jovanke Radaković br. 25 11160 Beograd, Srbija Phone: +381 (0)11 2781 740 +381 (0)11 2781 695 Fax: +381 (0)11 2756 757 Mobile: +381 (0)63 1067 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan i registruješ se i poručiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shooter 0 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 24 postova Motocikl: v strom dl-650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam u svakom slucaju ali ni u mass katalogu ne nude ovu sa slovom G na kraju,odnosno ima je u katalogu NGK ali kada vrsim pretragu u mass-u je nema kao artikla ,dok ove druge ima,ipak cu morati da kupim ovu BR9ES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije bas, S na kraju oznake svecice znaci da je elektroda standardna centralna 2.5mmø elektroda, a G znaci da je eletroda of fine zice centralna, napravljena od legure nikla Tako da ne moras da brines za svecice, jedino je bitno da su ostale oznake kako pise u upustvu B= 14 mm thread diameter R= Resistor Plug 9= heat range E= 19 mm thread reach S= Racing plug za ponovit gradivo: http://www.ngksparkplugs.com/products/spark_plugs/racing.asp?mode=nml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan imaš u massu ngk BR9EIX, to ti je za taj motor samo iridijumska, poglegaj na ngk sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan B= 14 mm thread diameter R= Resistor Plug 9= heat range E= 19 mm thread reach S= Racing plug za ponovit gradivo: http://www.ngksparkplugs.com/products/spark_plugs/racing.asp?mode=nml I sta pise na ovom linku sto si poslao? Nista o tome sta znaci oznaka S na kraju, a znaci Standard 2.5mmø center electrode, pa ti ponavljaj gradivo kolko ti volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shooter 0 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 24 postova Motocikl: v strom dl-650 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam gledao ,ima ove sa iridijumskim vrhom ,i jeste zadnja oznaka je oznaka vrha elektrode,za iridijum je ix,ali ove iridijumske su skoro 5 puta skuplje od obicnih ,dal su toliko trajnije i vrednije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije 5 nego duplo, ja nisam još probao, kažu da bolje ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shooter 0 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 24 postova Motocikl: v strom dl-650 Prijavi odgovor kao problematičan dobro ,mozda nije 5 puta ,mada ja sam gledao na primeru moje svecice ,ova koju mi nude je oko 300 dinara dok ova iridijumska 1350 dinara,mada najverovatnije cu sutra da narucim ovu iridijumsku koja po katalogu ide kod mene,hocu malo da ga obradujem sa novom svecicom,a posle ce i on mene valjda ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2444 Napisano Jun 19, 2010 Andragog, 5010 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas kupio NGK B8 EG, u Kraljevu, 690 dinara. Narucio sam BR 8 EG a on kaze da vise ne prave BR nego samo B. To je porudzba iz Massa. Jos je nisam probao. Pre mesec dana sam kupio dve svecice u Tempu u Cacku, neke Boshove koje pariraju NGK BR9ES platio sam ih 270 dinara, i jedna mi je crkla posle jedne voznje,na njima pise Bosch, Made in India, eto falsa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salebasket 1 Napisano Maj 26, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika Jasikova Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan B= 14 mm thread diameter R= Resistor Plug 9= heat range E= 19 mm thread reach S= Racing plug za ponovit gradivo: http://www.ngksparkplugs.com/products/spark_plugs/racing.asp?mode=nml I sta pise na ovom linku sto si poslao? Nista o tome sta znaci oznaka S na kraju, a znaci Standard 2.5mmø center electrode, pa ti ponavljaj gradivo kolko ti volja S - Copper core center electrode ; druze ovo stoji iza S oznake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...