HONDA XL 500 0 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan kolege,drugar mi vozi takav enduro,pa ima oroblem sa stujom.Ne baca mu varnicu na svecicu,probao je da zamijeni bombinu ali i da lje ne radi.sta bi moglo da bude ima li neko iskustvo sa tim modelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan prvo jel ti je copava spushtena tj da ti nije zaglavio prekidach na copavoj , drugo dal ti je crveni prekidach u pravom polozaju onaj na desnoj srani kormana i naravno , glavni osigurach ;D meni je crkavao 3-4 puta iz nepoznatog razloga , nalazi se ispod sedishta blizu repa na jednoj zici crni valjak , odshrafish stavish stari tip osiguracha i to je to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomislav200 0 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz hrvatske sam i trazio sam dosta dugo klip za kineza tocnije kinroad 200cc i nemogu ga pronac molim vas pomoc ili savijet di bi ga mogao nabavit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...