BIGDADDY 451 Napisano April 2, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma malo mi je bilo dosadno,ovo lose vreme a nemam sta drugo da radim,pa ajde nesto da pokvarim,imam vec jedan sto se cuje pa ne mora i drugi jer ce se voziti mnogo vise nego ovaj sto se cuje kako sttvari stoje Ako ti je dosadno, štancuj one rolne za lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel mi verujes da je jos prica..AJ SUTRA CE MO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 3, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel mi verujes da je jos prica..AJ SUTRA CE MO Ništa...čujemo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano April 4, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan odneo repromaterijal,stavio mu bukvalno pod nos a on samo klima glavom u fazonu nije hitno....hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 5, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan odneo repromaterijal,stavio mu bukvalno pod nos a on samo klima glavom u fazonu nije hitno....hahahaha E tako ti je kad si dobar sa majstorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 5, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, ja ugradio nove maglenke sa AliExpress-a. i stavio i merač voltaže i temperature kao indikator merenja na akumulatoru. Hvala Arakisu na pomoći i strpljenju, vala se jesmo namučili oko naizgled proste stvari. http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/album/1390-maglenke-i-mera%C4%8D-volta%C5%BEe/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosqeto 0 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ljubuski Motocikl: Bmw F650St Prijavi odgovor kao problematičan slazem se.... a sa drugim ili cackanjem po tvornickom bojim se da se gubi i okretni moment.... šta znači gubi obrtni momenat ??? pa mislim da bi se u principu smanjio okretni moment sa stavljanjem otvorenog topa bez pregrada,a da se ne stavi i otvoreni filter zraka i sve to skupa lijepo nasteluje... bar mi se to dogadjalo na chopperu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan slazem se.... a sa drugim ili cackanjem po tvornickom bojim se da se gubi i okretni moment.... šta znači gubi obrtni momenat ??? pa mislim da bi se u principu smanjio okretni moment sa stavljanjem otvorenog topa bez pregrada,a da se ne stavi i otvoreni filter zraka i sve to skupa lijepo nasteluje... bar mi se to dogadjalo na chopperu... Pitam zato što celu prošlu a i početkom ove sezone imam problem sa obrtajima i brzinom . Postavio sam i posebnu temu na forumu ... Ko vozi F650 zna da on u 5. brzini na 5000 obrtaja ide oko 120 km/ha. U 4. na 5000 oko 100 km/ha itd... Kod mene u vožnji obrtomer i kilometar sat stvarno tako i pokazuju , ali je više nego očigledno da to nije tačno .... Proveravajući kada vozim u grupi ili preko GPS-a vidim da u stvari u 5. brzinini na 5000 ide oko 100 km/ha . Tek oko 6000 dolazi na 120 ( a kilometar sat tada pokazuje 140-150 , koliko verovatno i treba da bude ) ... Znam da fabrički pokazuje malo više , ali nemoguće baš toliko ... Najviše pravi problem kada sam na autoputu . Da bi držao pravih 120 km/ha treba mi 6000 obrtaja , a crveno na 7500 ... Tako , još uvek pokušavam da dokučim ovu zavrzlamu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 7, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se.... a sa drugim ili cackanjem po tvornickom bojim se da se gubi i okretni moment.... šta znači gubi obrtni momenat ??? pa mislim da bi se u principu smanjio okretni moment sa stavljanjem otvorenog topa bez pregrada,a da se ne stavi i otvoreni filter zraka i sve to skupa lijepo nasteluje... bar mi se to dogadjalo na chopperu... Pitam zato što celu prošlu a i početkom ove sezone imam problem sa obrtajima i brzinom . Postavio sam i posebnu temu na forumu ... Ko vozi F650 zna da on u 5. brzini na 5000 obrtaja ide oko 120 km/ha. U 4. na 5000 oko 100 km/ha itd... Kod mene u vožnji obrtomer i kilometar sat stvarno tako i pokazuju , ali je više nego očigledno da to nije tačno .... Proveravajući kada vozim u grupi ili preko GPS-a vidim da u stvari u 5. brzinini na 5000 ide oko 100 km/ha . Tek oko 6000 dolazi na 120 ( a kilometar sat tada pokazuje 140-150 , koliko verovatno i treba da bude ) ... Znam da fabrički pokazuje malo više , ali nemoguće baš toliko ... Najviše pravi problem kada sam na autoputu . Da bi držao pravih 120 km/ha treba mi 6000 obrtaja , a crveno na 7500 ... Tako , još uvek pokušavam da dokučim ovu zavrzlamu ... Možda rizikujem da se ponovim, sećam se tvog problema. Ajde ti prebroj broj zubaca na prednjem i zadnjem lančaniku. Pa uporedi sa onim što je BMW propisao. To je odnos 16/47. 16 komada na malom prednjem i 47 na velikom zadnjem. Takođe lanac treba da ti bude serije 520,ako se ne varam 110 segmenata za BMW F50 Funduro i ST, a za BMW F650 GS i Dakar ide 112 segmenata. Takođe proveri koje ti je veličine prednji točak 19" ili nešto drugo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde neka mi neko kaze prednje kociono crevo jel pravio kod nekoga,tipa boban sajle ili tako neko da mi kaze nesto blize i konkretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan +++ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 10, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan +++ Ajde prvo prosurfaš prvo malo bjb forumom, lako ćeš saznati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano April 10, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma vec gotovo,slaba vajda ovde postaviti pitanje cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 11, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da prenesem malo atmosfere sa jučerašnje vožnje. Učesnici Bigdaddy, Tiamat i CLau. WE DONT NEED ROADS WE RIDE EVERYWHERE !!! https://onedrive.live.com/?cid=8DD35AA789EB428A&id=8dd35aa789eb428a%21103 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 11, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma vec gotovo,slaba vajda ovde postaviti pitanje cini mi se Eto taman da onda podeliš sa nama gde si i šta i kako uradio... Da ja kad budem tražio nađem odmah ovde rešenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 11, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan BigDaddy i Tiamat funduro video. Mala ekskurzija od Zemuna, preko Novog Slankamena, Starih i Novih Banovaca, Krčedina, Beška ka restoranu sidro. Idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano April 11, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan odem u kod bobana sajle,stanem na salter za prijem.....///DOBAR DAN!..... DOBAR DAN IZVOLITE/// cujem poznat glas i ispred mene se pojavljuje niko drugi nego moj drugar za koga nisam imao pojma da tu radi....dalje je sve poznato,dobio sam na kucnu adresu nakon radnog vremena i dozivotnu garanciju...od tada prodje evo vec dva dana i oko 600 km juce i danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 12, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan odem u kod bobana sajle,stanem na salter za prijem.....///DOBAR DAN!..... DOBAR DAN IZVOLITE/// cujem poznat glas i ispred mene se pojavljuje niko drugi nego moj drugar za koga nisam imao pojma da tu radi....dalje je sve poznato,dobio sam na kucnu adresu nakon radnog vremena i dozivotnu garanciju...od tada prodje evo vec dva dana i oko 600 km juce i danas Hhahah SJAJNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 12, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima bban sajle mere, da ga pozovem, kazem treba mi sajla gasa i kvacila za f650 i da on kaze ok? I kolika je cena :-) hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 12, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima bban sajle mere, da ga pozovem, kazem treba mi sajla gasa i kvacila za f650 i da on kaze ok? I kolika je cena :-) hvala Cena je dva dana I oko 600 km Hahahahaha :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 12, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan odem u kod bobana sajle,stanem na salter za prijem.....///DOBAR DAN!..... DOBAR DAN IZVOLITE/// cujem poznat glas i ispred mene se pojavljuje niko drugi nego moj drugar za koga nisam imao pojma da tu radi....dalje je sve poznato,dobio sam na kucnu adresu nakon radnog vremena i dozivotnu garanciju...od tada prodje evo vec dva dana i oko 600 km juce i danas Karl....reci nam neke cifre u rsd ili eur. Cisto da imamo orijentir ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano April 12, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo sam teflon crevo uradio,za ostalo ne znam....za mene bilo crvena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosqeto 0 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ljubuski Motocikl: Bmw F650St Prijavi odgovor kao problematičan lijep djir,iako nisam ljubitelj *sici sa ceste*,ali za ovaj restoran i malo meraka uz muziku :-) ja sam jucer djirno po poluotoku Peljescu ali sa chopperom... pa da ne kvarim temu necu nista objavljivati... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde u NS da kupim zadnji kocioni disk za F650 ST i koja je cena? Ili da preporuci nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano April 14, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Guevarri nabavio zadnji disk, menjao sam krajem prosle sezone, pogledaj ovde u temi, mislim da sam i cenu napisao =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...