pogano_celjade 2 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Imamo ukupno 3 dana za glasanje. Svako moze glasati za dve opcije (za slucaj da ne moze da se odluci izmedju 2 nalepnice). Napomena: NE GLASA SE ZA IZBOR TEXTA, VEC SAMO ZA IZGLED NALEPNICE, O TEXTU SE ODLUCUJE U DRUGOJ TEMI (http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56015.0)! Idemo: Nalepnica 01. Nalepnica 02. Nalepnica 03. Nalepnica 04. Nalepnica 05. Nalepnica 06. Nalepnica 07. Nalepnica 08. Nalepnica 09. Nalepnica 10. Nalepnica 11. Nalepnica 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Al se zahuktalo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Al se zahuktalo ;D ;D Haha, da, da! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A dje je moja bela? Zvacu CESID leba mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan A dje je moja bela? Zvacu CESID leba mi. Evo ti je bela, `ebala te bela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 5, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan e pa nije fer, da je bila tu od početka ja bih glasao za nju, meni se bela više sviđa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan `Ajmo ljudi, jos malo pa nestalo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Kraj! Sad treba naterati uffa da otkljuca onu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...