cune92 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam celu masinu,od suzuki GS125,masine su skoro identicne,sve je isto,ali,stavio sam lameme na moj dr,kao da se nesto drugacije ponasa! pa sam hteo da pitam,ima li nekog pravila kako se postavljaju te lamelice...stavio bih ove,jer su dosta novije nego one...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A kako se to "drugacije" ponasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cune92 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa...kada mu pustim kvacilo,pre je odmah isao na jedan tocak,sada prokliza kao,ne razumem,postoje na lamelicama neke brojke,na svakoj ima broj 6,ne znam stvarnoi kao da je napadnuto kvacilo,kada saltujem,kao da drzi malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm nesto si zeznuo, nema nekog pametovanja i magije kod kvacila jel imas sve ploce????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nema pravila,samo redaj lamelu pa plocu,lamelu,plocu,i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako imas sve delove,naravno!!!odgovarajuc broj lamela i ploca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da nisi sajlu zezno nesto il tako,ili ako imas saraf za stelovanje na samoj korpi onaj u sredini ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cune92 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da ima...moze da bude da je to...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...