M a R k o 411 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Naime aparat je najnormalnije radio,odlozim ga na stranu par minuta i ponovo pocnem sa slikanjem i kad sam hteo da pregledam slike, pola slika ne identifikuje (kartica sd 2gb),cak je neke i pomesao, spojio od dve jednu???? Prebacim slike na comp,izbrisem iz aparata,i ponovo opalim koju, da vidim sta se desava.Posle toga sve normalno,ubacivao sam i drugu karticu od 32mb,ona takodje radi... ??? Ako neko ne zna sta bi moglo da bide u pitanju bio bih zahvalan da napise.HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Lici na problem sa karticom, ne bih se brinuo zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Lici na problem sa karticom, ne bih se brinuo zbog toga. Jel moze da utrci virus u aprat pa da on pravi problem? Za kompjutere sam TOTALNO NEPISMEN pa postavljam ovako glupa pitanja. ;D Kupicu novu karticu pa cu da vidim sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze virus imati nista sa slikama u aparatu, probaj tu istu karticu da formatiras u aparatu, pa par puta da prebacujes fotke recimo drugim citacem ili na drugom racunaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_bombarder 2 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja predpostavljam da ce "low level" format u fotoaparatu da resi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...