Kengurrrr 0 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam od drugara ovu kacigu. On je nosio svega par puta i na njoj nema vecih ostecenja... Imam samo par sitnih tackica koje su nastale kada mu je ispala na moje oci. (Da nisam uhvatio Kawu imala bi i kawa ) ;D Bukvalno je kao nova.... Sta mislite koliko para to vredi...? Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Nova bi trebalo da bude dvestotinak evrova, tako da je neka cena za polovnu 100-120. Ja sam je kupio krajem 2008 za 160€, malo nosenu, sa dodatnim tamnim vizirom i brutalnim air-brushom. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa toliko smo se i dogovorili, 100e... On je platio u markosu sredinom prosle sezone 170evra na nekom papustu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prije 2 god kupio istu kacigu samo plavo bijelu 220e i vezir crni 42e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prije 2 god kupio istu kacigu samo plavo bijelu 220e i vezir crni 42e Kakva je na vecim brzinama, oko 150/160, jel bucna? To mi je neka najcesca brzina, preko toga retko kad vozim, pa me zanima kakva je za tu brzinu... Inace uzeo bih zuti i crni vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj drugar nije presao 100/120, pocetnik... ;D Pa nije kompetentan bas po tom pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Za tu brzinu, bez problema...Ja moju platih oko 200 eur + 50-tak "duga" vizir. Do skora je bila na velikom popustu, mislim oko 140 eur, a moj prijatelj je "ulovio" poslednji primerak bele za 110 eur (!?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala. Znaci da vredi te pare... Bukvalno je nova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Po nekim testovima od ranije su joj zamerili samo vecu buku. Na mojoj su zbog air-brusha zaliveni svi otvori za ventilaciju, pa nemam tih problema. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju, gora od moje IXS stare 5godina ne moze biti... Hvla jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je imao u L velicini i kada sam presao na GSR-a nije mi odgovarala na vecim brzinama pa sam je prodao za 100 evrica i kupio Stealth i to za broj manju. Nije losa kaciga, ima cak i onaj deo izpod brade da ti ne duva vetar toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je kupio novu u markosu za 200e pre dve godine. Ima problem sa bukom na vecim brzinama, otvori za ventilaciju nista ne rade. Mislim da HJC u slicnom rangu bolja kaciga, ali s obzirom da ti kupujes prakticno novu onda u svakom slucaju vredi te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na prodaju ako si zainteresovan JOE ROCKET RKT 101 HELMET - VILLAIN kao sa slike sa providnim+srebrnim vizirom, sa svim prospektima, "torbica za cuvanje kacige" u original kutiji, cena 200e, S velicina vizir je isti kao na hjc hj-09 sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena je AGV, jos pre dve nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je kupio novu u markosu za 200e pre dve godine. Ima problem sa bukom na vecim brzinama, otvori za ventilaciju nista ne rade. Mislim da HJC u slicnom rangu bolja kaciga, ali s obzirom da ti kupujes prakticno novu onda u svakom slucaju vredi te pare. Ja sam je imao i sve je tacno sto je _kele napisao. Jos da dodam da je nabavka vizira za ovaj model drama. Imao sam problem i kada sam hteo vizir da menjam jer par meseci nisam nigde mogao da kupim nov. Obican nisu imali u Markosu a crni je bio nesto oko 50eur. Na kraju sam kupio drugu kacigu a ovu poklonio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...