floradesign 2 Napisano April 3, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan (PS. Ne bih odma' da te kritikujem, a mozda nisam u pravu. Cini mi se da ugao na mestu spajanja viljuske i rama nije dobar, pa je zato lomljena)(drugarski) \:D/ Kritika je umesna, viljuška dva-X pucala, doduše klinci smo bili pa se ložili da napravimo što dužu,veæu...; problem je bio i s'težištem, motor se propinjao na zadnje toè. pa smo umetnuli i tri cilindra napunjena živom (na ramu ispod rezervoara). Govorim ovo u množini jer zaslugom mojih drugara-entuzijasta Željka Bošnjaka & Saše & Ljube-Zvera ova dugogodišnja zajebancija nikad ne bi urodila plodom. Ovih dana ga obiðosmo -prašnjavog i ožutelog, doduše motor je konzerviran i ko nov, viljuška je novoizraðena dosta deblja sa 4 štapa-nemontirana, možda se i sredi u dogledno vreme. Za vikend pièim i pravim sveže fotke u sadašnjem stanju pa uporedite. :weedman: Poz. bikeri :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan dobrodoslica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Fotku ja & ljubimac-motor nemam zbog ljubimca. :oops: Ova je od sinoæ - ja & ljubimac-pas Kupiæu i ja mašinu pa æe nas biti troje. Ja i moj ljubimac (bez tockova) p.s.ja nisam bez kaèketa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti ono logitech MX310? Cini mi se da imam isti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao \o/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti ono logitech MX310? Cini mi se da imam isti! Dobro oko' date=' taj je - olinjaveo miško al' sluša ps. Nego hteddoh da ubacim sliku u [b']Lepljiva: Kako izgledamo[/b] ali mi ne ide od ruke :shock: Jel' to što je Lepljiva ne dozvoljava nov post veæ mi pravi novu temu, pa ispade da se predstavim u duplikatu-ja :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...